ای جانم انشالله ب سلامتی و عاقبت بخیری ب دنیا بیاد و جنسیت دل خواهد باشه..گلم شما هم رژیم داشتی ؟؟روز تخمک گذاری و بقیه مواردم رعایت کردین ...
خدایا ممنونم ازت بی نهایت سپاس گذارم انشالله قسمت همه دوستانم :مرضیه،ستایش،خانوم اقایزدان، آرمان،مامان روشا،زینتیار،ایمان،مهریماههه،بهارین،لیاسا سنا عسل،اشکدوسایقم،الارابانو،الیم،رکژان،آرزو 5889 رکسانا،زینب،گل حسرت،لوبیا،پونه،هلیا،ونوس،یثسنا، فاطمه،آوا اوین،انیل ادل،رزااااا،زهرا دارابی،شبنم،آریو بزرن،نازی94،خودمونوعشقه،شبنم،پوری،ببعی،چاروانم، فرشته،مامان فرشته63،افتابگردون،رز79،علیسانم،و همه اونهایی که یادم رفت انشالله ب زودی تیرکرشون آبی بشه و فرزندی سالم و صالح و عاقبت بخیر داشته باشن الهی امین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب براهمینکه باید حتما محمد گذاشته بشه و من نمیتونم محمد بزارم.ایکاش نمیخوندم😪😪
میگن از القابشونم میتونیم بزاریم...تورو خدا استرس نداشته باش برای نی نی خوب نیس
خدایا ممنونم ازت بی نهایت سپاس گذارم انشالله قسمت همه دوستانم :مرضیه،ستایش،خانوم اقایزدان، آرمان،مامان روشا،زینتیار،ایمان،مهریماههه،بهارین،لیاسا سنا عسل،اشکدوسایقم،الارابانو،الیم،رکژان،آرزو 5889 رکسانا،زینب،گل حسرت،لوبیا،پونه،هلیا،ونوس،یثسنا، فاطمه،آوا اوین،انیل ادل،رزااااا،زهرا دارابی،شبنم،آریو بزرن،نازی94،خودمونوعشقه،شبنم،پوری،ببعی،چاروانم، فرشته،مامان فرشته63،افتابگردون،رز79،علیسانم،و همه اونهایی که یادم رفت انشالله ب زودی تیرکرشون آبی بشه و فرزندی سالم و صالح و عاقبت بخیر داشته باشن الهی امین
رژیم تا حدودی رعایت کردم ولی روزای تخمک گذاری اقدام کردم.بقیشم توکل کردم به خدا.انشاءالله که نا امید ...
انشالله ب خواستت برسی گلم و انشالله گل پسری باشه صحیح و سالم
آخه من قبل از خوندنش گفتم تا ۷ روز محمد صدا میکنم.دیگه بعدش اسم دیگه میزارم.نمیدونم دیگه توکل به خدا ...
اینجوری هم میشه حتما...🙏🌼
سلام خوبین من احتیاج به راهنماییتون دارم خودم ۳۰سالمه میخوام اقدام کنم برای بچه دوم الان سه ماهه که برادرم از دست دادم دارم نابود میشم خودمم مشکل اعصاب دارم و دارو کلونازپام میخورم بنظرتون بچه بیارم دخترمن الان ۶ سالشه
آها فهمیدم کدوم ختم میگی گلم ....اللهم انی قد سمیته محمدا...ولی حتما اسمش باید محمد باشه میگن
آره همینه عزیزم....والا اینجا بچه ها گفتن میشه توبارداری وتا۱۰ بچه بچه رو محمد صدا زد وبعدش هر اسمی که دوست داریم....حالا هرکس نیت کنه خوب حتما باخدای خودش صحبت میکنه ونیتش از ابتدا مشخصه دیگه
خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم