2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063031 بازدید | 355317 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بد همش میخواستم یه سر به تاپیکت قسمت نبود.

تاپیک جدید ایجاد کردم. دارم مطلب توش مینویسم. سر بزن. متاسفانه امار ها پریدن.

وگرنه مطالب مهم رو دوباره نوشتم صفحه اول. امار هارم تو تلگرام خودم ذهیره کردم ولی دیگه حوصله ندارم بشینم یکی یکی بزارم تو تاپیک.

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
اشکالی نداره خودتو عشقه. درباره علظت خون چیزی میدونی؟

نه‌گلم. میدونم اگه غلظت خون زیاد باشه ممکنه تو رشد بچه تاثیر داشته باشه. 

اوایل بارداری ممکنه باعث سقط شدن بشه

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
سلام خوش اومدی گلم.منم دخترم ۸ سالشه دارم برا دومی اقدام میکنم.دلیل باردار نشدنت چیه؟

بسلامتی

والا اول اسپرم ضعیف و تعداد و تحرکش کم بود

من عجله کردم سه دفعه iui

دو دفعه هم ivf

انجام دادم که منفی شد پیش دو تا دکتر

خلاصه من دی ماه نودوهشت رفتم پیش ی ماما که مطب داره از اونموقع رژیم گرفتم و دارو استفاده کردیم دوتاییمون

الان آخرین آزمایش اسپرم همه چی نرمال بود

منم عفونت داشتم که دو دفعه فریز کرد و چندین بار هم کرم داد واژینال با اسم های مختلف استفاده کردم

سال ۰۴ عزیز میدونم برای منو خانواده م بهترین هارو داری خدایا شکرت🤲❤️

ممنونم نسرین جان برا سلامتی نی نیم دعا کن . انشالله بزودی گل پسری بشینه تو دلت عزیزم.

قابل باشم همیشه دعاگوتونم دوستای گلم منم محتاج دعاتونم 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
سلام شیوا جان چطوری عزیزم خوبی نی نی خوبه؟ خیلی ممنون که به فکرم بودی 😘😘 والا قندم وحشتناک رفته ...

فدات بشم...

وای این که خیلی بده معلوم نیست چرا یدفه قند انقدر رفته بالا؟؟؟

ان شالله که نینیمونم‌ سالمه خیالت راحت باشه به خودت استرس نده😘😘😘

ترو خدا هر کاری کردی از خودت خبر بده❤️❤️❤️

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️
ای بابا قند کجا بود این وسط با دستگاه هرروز چک کن ک خطری نشه. منک آز اول بارداریم قند داشتم دکترم ...

سلام عزیزم

شما دکترتون شیوا طالبی ؟؟؟

ازش راضی هستین؟؟

بعد ی سوال داشتم ، اینکه سزارین اختیاری انجام میده برا همه؟؟؟

من‌ الان ماه هفتم، اگه از الان بخوام برم پیششون قبول میکنن؟؟

هیچی از هیچکس بعید نیست

من سه ماه هست که کیت استفاده کردم و سونو رفتم برای تخمکگذاری و اندازه فولی

امروز سیزدهم سیکلم کیتم دوخط شد ،،سه روز پیش رفته بودم سونو یک فولی ۱۴ سمت راست و یک فولی ۱۷سمت چپ داشتم بقیه ریز بودن،امروزم که کیت دوخط شد رفتم سونو فولی سمت چپ۲۳شده بود سمت راست نبود آزاد شده بود

حالا دکترم گفت شب اقدام کن

من کی اقدام کنم شب چه ساعتی دیر نمیشه؟مایع آزاد شده تا کی هست توی لگن؟

یکبار اقدام کنم؟آخه لوبیاجون تاپیکتو خونده بودم گفته بودی سه بار اما دکتر میگه فقط شب اقدام کن و تمام برای جنسیت پسر

سال ۰۴ عزیز میدونم برای منو خانواده م بهترین هارو داری خدایا شکرت🤲❤️

اره متاسفانه نمیدونم چرا ترکید. تو این روزهای اخیر خیلی از کرونا و وضع اقتصادی گلایه کردیم تو تاپیک

سلام لوبیااااا.... چرا تاپیک اینجوری شد. منکه خیلی حالم گرفته شد دیدم تعطیل شده. یکی دیگه راه بنداز... 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚