2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
ممنون عزیزم حرفت خیلی بهم کمک کرد تصمیمم جدی شد که برم برام انسولین تنظیم کنه فقط امیدوارم منم بعد ...

مرسي فداتشم ممنونم انشالله با دعاي شما دوستاي خوبم  

نگران نباش اميدوارم بهترينا برات رقم بخوره دوستم 🌸

نه یادم نبود ،اصلا نمیدونستم  میدونی ماها باید قبل انجام کاری اول باید بیاییم اینجا پرس و جو ک ...

واقعا دیگ ب حرفاشون نمیش اعتماد کرد..میخای صداش بزنه ازونم راهنمایی بگیر یادمه اونم دیابت بارداری داشت

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به حساب خودم ۱۲ هفته و۵ روز بودم که سونو گفت ۱۲ هفته و۶ روز آره سونوگراف خوبیه تا بهش گفتم جنسیت&n ...

انشاءالله دخترت باعث افتخارت بشه...

میدونم الان چه حسی داری نمیدونم بایدچی بگم

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
مریم دکترمم گفته پیاده روی کن ولی اصلا نمیتونم دوقدم راه میذم انگار میخواد بچه بیاد بیرون چون انقباض ...

اگ پیاده روی نمیتونی بری پس انسولین رو بزن 

خدایی شرایط خیلی سخت شده 

حتما پیگیر میشم عزیزم

انشالله ...🙏

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
خدابرات حفظشون کنه..پ اونایی ک دخترسوم یاچهارمشونه چی؟؟دوتادخترک چیزی نی قربوونت برم....انشاءالله بر ...

سلام فاطمه جان خوبی آز غلظت خون میدونی رنجش باید چقد باسه تو بارداری؟

ممنونم عزیزم جوجوی منم خوبه اره نفخ دارم. محمد جون خوبه؟ مریم از کی باید قرص مولتی ویتامین بخورم؟

ممنون سمیه جون محمد کوچولومم خوبه 

از هفته ۱۸باید بخوری فک کنم 

از همین هفته شروع کن یا برو دکتر برات بنویسه یا بهداشت آهن هم باید از همین هفته شروع کنی

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
مریم جون میدونی آز غلطت خون رنجش چقده تو بارداری.؟

ن سمیه جون نمی‌دونم, برا خودت میخای؟

خدارو شکر که کوچولوت خوبه اهان ممنونم.

مرسی عزیز دلم انشالله کوچولوهامون همیشه خوب باشن ماماناشونو اذیت نکنن و سالم دنیا بیان🙏😍