2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
بله.داخل سونو زده

دستت در نکنه جیگر جان ممنونم ات . اون یکی سوالامو میدونی آیا که جواب بدی . الان دفتر گذاشتم جلوم از صبح دارم همه چی مینوسیم   

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
ی خانم چند صفحه پبش عکس سونوشو گذاشته نگا کن ضخامت اندومترم زده

اهان باشه الان میبینم 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وفتی دستگاه ++ نشون بده یعنی رو‌پیکه، وقتی + نشون بده یعنی تو ۱ یا دو ساعت اینده تخمک ازاد میشه.&nbs ...

این کیت الان هستتوی بازار؟

چه خوبه  یعنی ۹صبح رو پیک بوده یعنی تا قبل ساعت ۱ظهر بهترین تایم اقدام بوده  نمیدونم دکت ...

کیتم روز قبلش ۱۷ سیکل ساعت ۹ صبح پر رنگ شد.

روز ۱۸ سیکل ساعت ۹ سیکل رنگش مثل همون ۱۷ سیکل بود.

متاسفانه ۱۸ سیکلم از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر کیت نزدم. ۵ عصر که کیت زدم اون کیت دومم هست که عکس فرستادم. با همون ادرار ۵ عصر روز ۱۸ دستگاه زدم که دستگاه نشون داد ۵،۶ ساعت از ازاد شدنش میگذره. 

یعنی حدودن ۱۲ ظهر روز ۱۸ ازاد شده بود.

اره، من الان فهمیدم که حدود ۲۶ ساعت از مثبت شدن کیت، تخمک ازاد میشه. 

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
ان شاءالله🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

شیما جون من رژیم و خوندم خیلی کامل توضیح داده بودی اقداماتی که انجام دادی و    الان خوندم که اگه اگه قبل آزادسازی و چند ساعت یا یک روز قبل تخمک گذاری اقدام انجام بشه احتمال پسر شدن زیاده آره ؟

خدا حفظ ش کنه..به سلامتی انشالله...ن من پس فردا عمل میکنم 

بسلامتی
خداروشکر
اعظم جون پسرش ماشالله 3.500 بود
انشاءالله گل پسرت بالای 3.800 به دنیا میاد اصلا نگران نباش 

خدای خوبم سپاس
کیتم روز قبلش ۱۷ سیکل ساعت ۹ صبح پر رنگ شد. روز ۱۸ سیکل ساعت ۹ سیکل رنگش مثل همون ۱۷ سیکل بود. متا ...

لوبیا جون چند ماه بعد دنیا اومدن گل دخترت پری اومد؟
معمولا چند ماه وفقه هست؟؟؟

خدای خوبم سپاس
نمیدونم اعتقاد داری یانه ولی امروز قمر درعقربه تا پنج شنبه😖

من خیلی اعتقاد دارم   و نمیدونستم قمر در عقربه 

عزیزم ممنون مورفولوژی چند  باشه خوبه قرصش چیه? چیابرای تقویت تخمک خوبه?قربون محبتت

عزیزم باید ۴ به بالا باشه که نرمال باشه حتما مرکز ناباروری رویان آزمایش بده چون اونجا دقیق قرص کاملش همون فرتیل پلاس  

برای تخمک پیاده ری مصرف زیاد مایعات و قطع فست فود مصرف زیاد میوه سبزیجات و قرص های مکمل ویتامین 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم شماهمون لیانا هستی که بچه ها تعریفتومیکردند.خداروشکر که خداجای دوقلوهارو برات پرکرده.خیلی خوشح ...

ممنون آوا جون بله خداروشکر خدا واسم معجزه کرد 😘😘

قسمت همه منتظرا 🤲🏼

انشاالله شما هم دختر نازت رو سالم و به موقع بغل کنی 🥰💓🦋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الهی.متاسف شدم.خدااین نینیتونگه داره برات😍😍😍شوهرم سالمه خودمم مشکلی ندارم فقط یکم عجولم

نه عزیزم مثل من عجله نکن 

خداروشکر که سالمین پس یه خورده صبر کن 

چند سالته ؟ ممنون از دعات 😘