2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستی منم دیروز رفتم انومالی همه چیز خوب بود خدارو شکر ،فکر کنم خیلی بچه آرومیه ،انقدر دستاش کوچولو ...

وای خیلی مبارکت باشه گلم. ایشاللا به سلامت بغلش کنی 😍

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
ستاره ،ازمایشتی ایمنی و انعقادی دادی؟ بعضی وقتا بدن هر چیز خارجی رو دفع میکنه که نطفه یکی از اوناس ...

امیدوار جان شما دوسین میخورذین؟

من سه روز دوسین خوردم دهنم بدجور آفت زده

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
باشه دریا جونم واقعا ازت ممنونم خواهرگلم انشاءالله پسر گلت رو صحیح وسالم بگیری بغلت عزیزدلم❤❤❤🌹😘😘 ...

خیلی ممنون عزیزم ❤❤

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
راستی منم دیروز رفتم انومالی همه چیز خوب بود خدارو شکر ،فکر کنم خیلی بچه آرومیه ،انقدر دستاش کوچولو ...

ای جان خداروشکر همه چیز خوب بود انشالله بسلامتی بغل بگیری عزیزم ممنون فدات بشم شکر ما خوبیم ای جان چقدر ناز بوده

ممنون دریا جون 😘😘😘 ۳ روز عقط مونده 😍😍😍

خداروشکر اعظم جون انشالله ب سلامتی 😍😍

اینورا بیای ها اعظم تنهامون نذاری یوقت❤

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
نه عزیزم وقتی کیت زدی و رنگ کیت به حالت اوج در اومد سونو میدی  بعد از اون تصمیم میگیری برای اق ...

ممنونم از جوابت دوستم   خیلیییی باید بدونم ولی کم کم دارم به تخمک گذاری نزدیک میشم .  میخوام اقدام کنم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
دریا جان شما دوسین استفاده میکردی؟ سه روز خوردم دهنم افت زده خیلی

بله لوبیا جون من ی مدت خوردم هیچیم نشد حتما تو بدنت گرمی نیاز نداره 

والله من ک سراسر سردی بودم😅😅😅😁البته اواخر رژیم پیشانیم جوشای ریز زد دوستان گفتن ب خاطر گرمی زیاده حتما برا توهم همینجوره

امیدوار جان شما دوسین میخورذین؟ من سه روز دوسین خوردم دهنم بدجور آفت زده

وای لوبیا ،از دوسین نگو که کل سیستم منو بهم ریخت اصلا بهم نساخت 

دوسین خیلی گرمه ،طبعت حتما خ گرمه که اینجوری شدی 

من وقتی خوردم افتادم به لکه بینی ،بعد رابطه لک میدیدم ی شیشه کامل درست کرده بودم دیگه نخوردم و فهمیدم بهم نمیسازه ،همه رو دادم مادر شوهرم😀

اگر میخای حتما بخوری ،در کنارش مصلحشو بخور ی چیز خنک