2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
اره والا توت فرهنگی هم خو نبود اون فصل موز و انگور و کشمش و خیار شور خونگی و اینجور چیزا خوردم..ب نظ ...

اعظم جون به سلامتی زایمان کردی؟؟؟

یکی از زن داداش های من با شما بود
امروز عکس آقا مهرسام رو برامون فرستاد 

خدای خوبم سپاس

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی عالی اقدامت انشالله که گرفته باشه و پسر دیگه اقدام نکن چون از تخمک گذاری فاصله میگیره تخمک پیر ...

ولي ماما ب من گفت ظهر و شب هم اقدام كن..نظرتون چيه،؟؟

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
ظهر بروو ولی شب خیلی دیر میشه به نظر من چون ساعت ۸ صبح ازاد شده بعد ۱۲ ساعت اقدام اصلا خوب نیست

ممنونم ازت روژا جان

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
اگه جنسیت برات صدرصد باید صبر کنی تا فردا صبح یبار دیگه امتهان کنی .اگه امروز تعطیل نبود سنو میدادی ...

مامان مهرسای خانم سلام من اینو از 9997 دارم میخونم بیام برسم به امروزیااا خیللیییی دارم تلاش میکنم برسم بهتون  تو راجع به زمان دقیق تخمک گذاری و جنسیت صحبت کردی میشه یه بار کامل توضیح بدی مجموع تجربیات خودتو و دوستانمونو و اینقدر از عقب شروع نکنم ب خوندن

من جنسیت برام زیاد مهم نیست ولی بدم نمیاد اول از همه سالم باشه و پسر . بچه اولمه و یک ماه اقدامم که با ده روز تاخیری پریود شدم. الان هم پری هستم میخوام این ماه اقدام کنم. 

همسرم چک نشده ولی خودم خداروشکر مشکلی ندارم. فولی و اصلا نمیدونم وضعیتش چطوریه. کیت هم تا حالا نه دیدم نه استفاده کردم. قصدم برای اقدام از روز 10 پریودی یک شب در میون یعنی 10 12 14 16 18 . واسه تقویت همسرم بدون نظر دکتر چیزی هست که بدم بخوره خوراکی یا دارو. و خودم چی بخورم. 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
ممنون قربونت..به نظرم  ساعت ۵ نزدیکی کن زمان از دست ندی...اگه ۶ صبح نزدیکی کنی تا ۱۲ ساعت بعدشم ...

چیزی که متوجه شدم اسپرم صبح فعالتره. روز تخمک گذاری کیت دو خط پررنگ میشه که باید اقدام انجام بشه . تخمک 12 ساعت بیشتر زنده نیست ولی اسپرم2 روز زنده میمونه درسته ؟ از نشونه های تخمک گذاری هم افت استروژن که باعث کاهش ترشحات میشه . بازم چیزی هست ؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
 سلام عزيزم سه تا پسر باردار بودم، ولي يدفعه آزمايش شوهرم اينجوري شده، دکتر گفت نطفه ضعيف بوده ...

یادمه عزیزم.ایشالا بزودی خدا ی گل پسر بهت بده

ناامید نباشیا

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم طبیعی میشی همسرت آزمایش داده ؟  متاسفانه دوقلوها رو دو ۲۴ هفته از دست دادم بارداری دوقلو ...

الهی.متاسف شدم.خدااین نینیتونگه داره برات😍😍😍شوهرم سالمه خودمم مشکلی ندارم فقط یکم عجولم

خدایابه امیدخودت🌺
اب هویج زیاد بخور ضخامتو میبره بالا

آب هویج ضخامت چی و زیاد میکنه ؟ زعفران چی؟

قندت ۸۹ خوبه...خدا رو شکر تیرویدت هم نرماله.تری گلیستریدت بالاست ولی نه زیاد ی رعایت کوچولو برمیگیرد ...

پتاسیم بدن کم باشه چی میشه موقع بارداری؟ من D3  و آهن دارم میخورم 

ولي ماما ب من گفت ظهر و شب هم اقدام كن..نظرتون چيه،؟؟

عزیزم اگه میخواستی دوتا اقدام داشته باشه باید یکی قبل از ازاد شدن و یکی نزدیک به ازاد شدن اقدام میکردی یعنی به فاصله ۱۲ ساعت از هم 

بنظرم اقدام بعدی و‌نرو ،چون بعد ازاد شدن و خوب نیست و به نفع دختره 

عزیزم اگه میخواستی دوتا اقدام داشته باشه باید یکی قبل از ازاد شدن و یکی نزدیک به ازاد شدن اقدام ...

اخه از كيتهام مطمين نيستم ك ..ادرارم خيلي رقيق بوده امروز و اينكه دكتر سونو گفت امشب و فردا شب برو