2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062997 بازدید | 355317 پست

خرنوب...عرق کاسنی....ویتامین ایی و سی..زینک پلاس.الکارنیتین.قرصارو تا۳ الی ۴ ماه بخوره باردار میشی... خرنوب و عرق کاسنی یک روز درمیان بده عالیه

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
شش ماه.گرمی زیاد میخورم برا سردی رحم تاثیر نداره؟

چرا خیلی موثره. هروقت مطمئنی باردار نیستی یا تو پریودی شکمت رو با روغن سیاهدونه چرب کن و شال ببند خوب بپوشون. تو پریود حمام نرو. منم چند ماه پیش اینجور شده بودم تا ۱۵ پریود لکه بینی داشتم. دکترم معاینه کرد گفت مشکلی نداری بعد چندتا قرص و آمپول و ویتامین داد و گفت اگر خوب نشدی  احتمالا هورمانان بهم ریخته.

حالا شما نگران نباش با یک ماه لکه بینی که نمیشه گفت مشکلی داری. اگر ماه بعدهم ادامه داشت اونوقت حتما پیگیری کن.

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشاءالله که مثبت میشه و نه ماه رو‌به سلامتی طی میکنی  با این همه قرص تقویتی و تغذیه باز خیلی ...

عزیزم با توجه به رنج آزمایشگاه بیشترش خوب و نرماله.. فقط مجموع تحرکهاست لب مرزه انگار.. تعدادش هم عالیه..

سیکلم 28  29 روزست. امروز 15 سیکلم

۱۵ آذر قرص بخور تا ۷ روز..بعد از ۷ روز سه یا ۴ روز طول میکشه پریود بشی....شما پریودت ۲۹ روزس باید ۱۷ پریود بشی...پس از ۱۷ بخور.ولی شاید این ماه حامله بشی.ال دی ضرر نداره؟؟؟؟ من دیگه ریسک کردم خوردم

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
ممنون. پس بهتره چند روز قرص بخورم چون همیشه توی قمر در عقرب میفته. نمیدونید چند روز و از کی باید قرص ...

من تا به حال واسه این کار قرص نخوردم نمیدونم چطوریه!

ولی خب اگه دوره ات 30 روزه هست فکر کنم ماه بعد دیگه از قمر در عقرب دربیای.. چون آخر آذر باز قمر در عقربه دیگه