2777
2789
عنوان

ببینید چ پیشنهادی داد😨😨😨

644 بازدید | 55 پست

نظرتون چیه در مورد پسری که...

برای بار اول مجازی داریم صحبت میکنیم هنوز هیچ پیشنهادی هم نداده حتی گفت میخوام یکی از ارزوهاتو براورده کنم برات ساز بخرم منم گفتم قبول نمیکنم دلیلی نمیبینم شما برای من چیزی بخری چرا همچین چیزی گفت بنظرتون؟ من از ادما نا امیدم هرچی خوبی کردم بدی دیدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخاد مختو بزنه بزار بخرهذ😂

نه بابا من اصلا چنین ادمی نیستم هر کی کاری برام کنه باید حتما جبران کنم ساز خدا تومن رو چطوری جبران کنم اخه من ی عمر میخوام بخرم پول ندارم

اخه حرف خاصی هم نزدیم شهرشم دوره از من خیلی برام عجیبه چرا بخواد چنین کاری بکنه

از حرف تا عمل زیاده 

منم الان بهت میگم می خوام برات ساز میگیرم بنظرم هر وقت گرفت بیا فکر کنیم چطوری جبران کنی

ولی موضوعی که هست پسری که برات خرج کنه قدرتو بیشتر می دونه 

ترکمنم💚❤️

از حرف تا عمل زیاده منم الان بهت میگم می خوام برات ساز میگیرم بنظرم هر وقت گرفت بیا فکر کنیم چطوری ج ...

اره واقعا ولی اونکه منو نمیشناخت شاید من قبول میکردم اونموقع میخواس چ غلطی بکنه 🤣

شاید گفته تیری در تاریکی اگر قبول کرد بلاکش میکنم نکردم ک مخشو میزنم