2777
2789
عنوان

باشوهرم سر قلیون دعوامون شد

366 بازدید | 27 پست

من شبی یدونه قلیون میکشم و اونم به زور اکی بود با این موضوع خودش روزی سه چهارتا می‌کشه 

منه خر برگشتم امشب بهش گفتم میشه شبی دوتا کنم اونم قاطی کرد حسابی و گفت همون یدونه رو هم نمی‌زارم بکشی و دوسه تا فحش هم داد و تهدیدم کرد که اگه بکشم فلان میشه 

من نمیتونم واقعا قلیون نکشم از شوهرمم حالم بهم میخوره اصلا پایه هیچی نیست

الان من دیگه حق ندارم دست به قلیون بزنم ولی اون میکشه و من حرصم میگیره از این موضوع و اگه به کلمه بهش حرف بزنم دوباره دعوامون میشه و خونه رو سرم خراب میشه ولی حرصم میگیره اون بکشه من نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ی چیز گفته دو روز‌دیگه‌میگه بیا باهم بکشیم ولی کلا برا بازدازی اثر داره من هر وقت میرم سفر هرشب میکشم ولی تو خونه نمیکشم‌وابستگی خاصی هم نداره اصلا تلقین نکن ب خودت

هعی