2777
2789
عنوان

تو باد کدوم باسنی به کردا توهین میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 23 پست
من گفتم مشهد افغانیا زیاد داره خودشونم شبیهن حالا این دیگه پاره شد

کجای مشهدیا شبیه افغانیان

چرا حرف مفت میزنی ؟

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

با این ادبیات از کوردا دفاع نکنید

من با هرکس مثل خودش حرف میزنم و هرجوری که بخوام از اصلیتم دفاع میکنم

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گفتم مشهد افغانیا زیاد داره خودشونم شبیهن حالا این دیگه پاره شد

😐واا 🤨 به نظرم ولش کنید از تفرقه انداختن بین قوم ها خوشش میاد طرف😑

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

کجای مشهدیا شبیه افغانیانچرا حرف مفت میزنی ؟

شبیهین دیگه چیکار میشه کرد

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

همین یکم پیش یکیم گفت ما مشهدیا شبیه افغانیا هستیم

فقط گزارش بزنین و رد شین

هدف معلومه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

همین یکم پیش یکیم گفت ما مشهدیا شبیه افغانیا هستیمفقط گزارش بزنین و رد شینهدف معلومه

خب خودشون قبول دارن افغانی بودنم توهین نیست

خب خودشون قبول دارن افغانی بودنم توهین نیست

من اون تاپیک نبودم ولی از شما حس بدی گرفتم چقدر بد که نماد کوردا شمایین

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من اون تاپیک نبودم ولی از شما حس بدی گرفتم چقدر بد که نماد کوردا شمایین

یه اخلاقی که دارم حس ونظر مردم به هیچ جام نیس خوشحالم مبشم 

یه اخلاقی که دارم حس ونظر مردم به هیچ جام نیس خوشحالم مبشم

اگه مهم نبود این تاپیک وجود نداشت

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹