من ازدواج کردم البته از بچگی ی شدت فقیر بودجوری ک میگف منتظر بودم لباس کهنه برام بیارن بپوشم تازه ذوقمیکردم بعد متاهلیمون متوسط بودیم دو سالی هس. خیلی خوب شدیم الحمدالله کسی هم جرات نداره نگاه چپ کنه پول زیاد قدرت زیاد میاره جز چشم کسی چیزی نمیگه البته با اون اقوامشون ک از بچگیش لباس کهنشونمیپوشیده کلا قطع ارتباطه
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
تو چی کار حرف بقیه داری که از بچگی فقیر بوده مهم اینه تلاش کرده شده یه آدم دیگه من بودم ازدواج میکردم با حرف مردم هم کار نداشتم این مردم پشت خدا هم حرف میزنن
چ ی سری کامنتا تلخ و ترسناکه،مگ همه مردم پولدارن؟؟همه مث شما مرفه دنیا نیومدن ک،خیییلیااا شرایط بدی داشتن ولی خودشون شرایط و بهتر کردن ،طرز نوشتنا نگا جدا و بالا ب پایین داره
🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو می ترسد...
خب با تلاش پیشرفت کرده این که از پسری که دستش جلو باباش دراز بوده و صدقه سری باباش خونه زندگی داره ب ...
چرا با همچین پسری مقایسه میکنید . اینا هر دو نرمال نیستن. ولی من باشم سراغ کسی که توی زندگی فراز و نشیب زیاد داشته یا با خانواده اش اختلاف مالی و فرهنگی زیاد داره نمیرم. ادم نرمال رو منطقی تر میدونم