2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم نمیشه کلی گفت. بعضیاشون بلحاظ شخصیتی آدمای چشم و دل سیری هستن و پول زیاد مهم نیست براشون

کلا کسی که توی کودکی فقر چشیده یه جایی توی بزرگسالی نشون میده . منظورم فقر زیاده و ازدواج باهاش ریسکه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من ازدواج کردم البته از بچگی ی شدت فقیر بود‌جوری ک میگف منتظر بودم لباس کهنه برام بیارن بپوشم تازه ذوق‌میکردم بعد متاهلیمون متوسط بودیم دو سالی هس. خیلی خوب شدیم الحمدالله کسی هم جرات نداره نگاه چپ کنه پول زیاد قدرت زیاد میاره جز چشم کسی چیزی نمیگه البته با اون اقوامشون ک از بچگیش لباس کهنشون‌میپوشیده کلا قطع ارتباطه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه نیومانی یا همون تازه به دوران رسیده ها ادمای مناسبی برای ازدواج نیستن

خب با تلاش پیشرفت کرده این که از پسری که دستش جلو باباش دراز بوده و صدقه سری باباش خونه زندگی داره بهتره 

چ ی سری کامنتا تلخ و ترسناکه،مگ همه مردم پولدارن؟؟همه مث شما مرفه دنیا نیومدن ک،خیییلیااا شرایط بدی داشتن ولی خودشون شرایط و بهتر کردن ،طرز نوشتنا نگا جدا و بالا ب پایین داره

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

نه نیومانی یا همون تازه به دوران رسیده ها ادمای مناسبی برای ازدواج نیستن

چه طرز فکر احمقانه ای پس اگه اینجوریه که شما میگی همه باید از شکم مادرشون پولدار به دنیا بیان وگرنه به مفت نمی ارزن تلاش و رسیدن به هدفم کشکه

تازه به دوران رسیده بودن یا نبودن به طرز فکر و شعوره نه صرفا به داشتن پول کاغذی

خب با تلاش پیشرفت کرده این که از پسری که دستش جلو باباش دراز بوده و صدقه سری باباش خونه زندگی داره ب ...

چرا با همچین پسری مقایسه میکنید . اینا هر دو نرمال نیستن. ولی من باشم سراغ کسی که توی زندگی فراز و نشیب زیاد داشته یا با خانواده اش اختلاف مالی و فرهنگی زیاد داره نمیرم. ادم نرمال رو منطقی تر میدونم

چه طرز فکر احمقانه ای پس اگه اینجوریه که شما میگی همه باید از شکم مادرشون پولدار به دنیا بیان وگرنه ...

براتون ممکنه بدون توهین نظر بدید ؟