2777
2789

نمیدونم سماهم ابن مشکل و دارین یا نه 

اما من تو سلفی صورتم خیلی کوچیکه همچنین توی آینه اما توی دوربین عقب کلیییی لپ دارم ی موقع ها هم کجم انگار بعد 13 بار تصادف نشوندنم ازم عکس بگیرن 

متاسفانه بدترین مشکلاتم همینان تو آینه نگاه میکنم نزدیک نور خوشگل خوشگلم یکم که از نور دور میشم شبیه شانپازه میشم نمیدونم کدومش واقعیه دوربین ها هم هیچکدوم درست نیستن نه سلفیشون نه دوربین عقبشون به نظرم کسایی که آیفون دارن خوشبختن در این مورد

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
متاسفانه بدترین مشکلاتم همینان تو آینه نگاه میکنم نزدیک نور خوشگل خوشگلم یکم که از نور دور میشم شبیه ...

خیلی بدبختیه آدم نمیدونه اعتماد به نفس داشته باشه یا نه 😑😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بدترین مشکلاتم همینان تو آینه نگاه میکنم نزدیک نور خوشگل خوشگلم یکم که از نور دور میشم شبیه ...

نه اتفاقا ایفون بدتره 

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

من حس میکنم حتی از تو اینه هم خیلی بهتریم تاحالا کسی رو تو اینه دیدی خیلی سیاه و زشت و کج میشن  تو دوربین و سلفی که اصلا خودواقعی نیستیم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁