2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر زیاد شده این چیزا ؟

ملت چرا انقدر مریض شدن ؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

من شنیدم که تجاوز کرده ، پسره از ترس سکته کرده، اینم جسدشو تیکه تیکه کرده، بمیرم براش، چقد کوچولو بو ...

همش یاد ترس و دردی که اون لحظه کشیده میوفتم آتیش میگیرم.  الهی بمیرم براش

عزیزم واقعا قلبم درد میکنه وقتی این خبرا رو میشنوم

قاتلش باید تیکه تیکه بشه

میگن بهش تجاوز کرده بعد یسریا میان از مردای متجاوز طرفداری میکنن که تقصیر زنه بعد متجاوزگرا حتی به بچه های کوچیک هم رحم نمیکنن و پسر و دختر براشون فرقی نداره

طفلی خانواده اش خصوصا مادرش 

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

عزیزم واقعا قلبم درد میکنه وقتی این خبرا رو میشنومقاتلش باید تیکه تیکه بشهمیگن بهش تجاوز کرده بعد یس ...

کی از مرد متجاوز حمایت کرده؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

کی از مرد متجاوز حمایت کرده؟

خیلیا رو دیدم طرفداری میکنن

تو زندگی روزمره اینجا، اینستا

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

خیلیا رو دیدم طرفداری میکننتو زندگی روزمره اینجا، اینستا

احمقن 

نه بابا هیچ کس نباید طرفداریشون کنه 

حتی وقتی اون قاتل که تو خبرا گفتن قبلا سابقه آدم ربایی داشته باید اعدامش میکردن که دوباره از این غلطا نکنه 

الهی بمیرم براش 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝