2777
2789

من با خانواده شوهرم رفت و امدی ندارم شوهرم یه ویلا داره یه باغ کوچیک که کلیدش دسته همه اعضای خانوادش هست حالا برادر همسرم عقد کرده پسرم میگفت مامان عمو و زن عمو دست در دست هم تو باغ قدم میزنن من دارم از حشادت منفجر میشم کسایی که اونقدر منو عذاب دادن حالا دارن از امکانات ما استفاده میکنن و شوهرم تازه میره واسشون کباب هم میپزه 

همش زیر سر مادرشوهر هفت خطه همه این برنامه ها رو اون میچینه نمیدونم شوهرم رو چیز خور کردن یا چی هرچی میگه انجام میده چند ساعته اصلا مغزم قفله دارم حرص میخورما هرچیم میگم چرا باید کلید دست همه باشه میگه همینی که هست

قفلو عوض کنید  دیگه بهشون کلید ندین

البته اول باید همسرت راضی بشه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

تو حرص بخوری اونا نمیرن؟

حرص بخوری اونا چیزیشون میشه؟

نه فقط شما پیر میشین

مهم نباشه

وقتی کاری از دستت برنمیاد

بیخیال باش

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرت صحبت کن اروم و عاقلانه... از یه داستان شروع کن کم نیستن داستانایی دررابطه بااینک "خوبی بیش از حد وظیفه تلقی میشه"یهو انگار مثلا یهویی ب این داستان برخورد کردی بگو بنظرم واقعا درسته خوبی بیش از حد وظیفه میشه و...  به شوهرت بگو کلید رو هر دقیقه نده به خانوادت حتی به فامیلای منم نده ببینم بازم همون رفتار گرم رو باهامون دارن یا اینک فقط بخاطر این چیزا باهامونن

تو حرص بخوری اونا نمیرن؟حرص بخوری اونا چیزیشون میشه؟نه فقط شما پیر میشینمهم نباشهوقتی کاری از دستت ب ...

الان شوهرم ده روزه رفته کربلا منم خونه ام میدونم هم تو این مدت اونجا رو مکان کردم تا الان سعی کردم بی خیالی طی کنم چجوری بی خیال باشم به نظرت چه کار کنم که اصلا بهش فکر نکنم

عزیزم کاری ازت بر نمیاد حساسیت نشون بدی بدتر میکنه ولش کن برای خودت سرگرمی درست کن هنری چیزی یاد بگی ...

منم به این نتیجه رسیدم البته بعضیا تو کامنتا میگن من سیاست ندارم واقعا سیاست درست چیه که من ندارم 

الان خودم رو سرگرم کردم به خیاطی 

چه کار کنم?

خدا حفطت کنه  اینم خوبه ولی یه خ. رده با اون سیاست زنانه سعی کن بکشونش طرف خودت  کسی که ازدواج میکنه باید اولویت اولش همسرش باشه چه زن چه مرد 

انشالله خداوند همه رو به راه درستش هدایت کنه 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

خدا حفطت کنه اینم خوبه ولی یه خ. رده با اون سیاست زنانه سعی کن بکشونش طرف خودت کسی که ازدواج میکنه ...

من همه کار واسش میکنم اما اونارو خانواده خودش میدونه