2777
2789
عنوان

با یه بچه یه ماهه میشه طلاق گرفت❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 77 پست
خیلی زیادهدوست دختر دارع و منم دارم عذاب میکشم همش میگه تموم کردم یهو سر و کله اون خراب پیدا نمیشهنم ...

نکنه آخر بارداری رابطه نداشتین و اونم خیانت کرده کثافت😔😔؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بری میدون رو برا اون ج.. نده خالی میکنی

واای بدرکککک 

ایقد خستم ازش که دیگه مهم نیست برااام

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

دیوونه میشم تا اون موقعهر بار میبینم با اون دختره هنوز هست کل بدنم می‌لرزه

الان بگی و اقدام کنی یه شوک واقعی به اون و خانواده اش میدی و اونام ممکنه مانع کار کثیفش بشن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
بچه رو بهش بده بگو طلاق بگیرم بچه رو نمیخام اینجوری مبترسه ک دیگ باید بهشینه بچه بزرگ کنه

بهش گفتم اتفاقا

قبلا میگفت نه 

امشب میگه برو خستم کردی ایقد گیر میدی

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

الان بگی و اقدام کنی یه شوک واقعی به اون و خانواده اش میدی و اونام ممکنه مانع کار کثیفش بشن

شنبه میرم درخواست مهریه میدم

به پدرش هم میگم تا بفهمه چه پسر کثیفی داره 

تو که دیدی اون تو لجنه چرا ازش باردار شدی؟🥴🥴🥴

به خدا ناخواسته

قرص می‌خوردم اما انگار گچ بود 

اون موقع هم نمیدونستم چه کثیفیع

بهش گفتم اتفاقاقبلا میگفت نه امشب میگه برو خستم کردی ایقد گیر میدی

مطمئنی هنوز باهمن ؟ 

شاید ی شک فقط 

انقد خودت اذیت نکن اکثر مردا خیانت میکنن یکی بیشتر یکی کمتر یکی زرنگ نمیفهمه زنش یکی هم شوهر شما بنظرم ب روش نیار خیانت رو با محبت بکشونش سمت خودت اصلا ب دختره هم پیام نده اگ دختره شمارت داره مدام از خودت شوهر بچت استوری بزار اون دختره هم میدونه با شوهرت ب جایی نمیرسه ول میکنه میره مطمئن باش اون از بچه دار شدن تو الان کلی ناراحته