2777
2789
عنوان

با یه بچه یه ماهه میشه طلاق گرفت❓❓

1160 بازدید | 77 پست

سلام 

تازه زایمان کردم و پسرم بیست و سه روزشه

کسی بوده با شرایط بچه مثل من طلاق بگیره

لطفاً از شرایط زندگی بعد طلاق با بچه بگید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلتون چیه

خیلی زیاده

دوست دختر دارع و منم دارم عذاب میکشم 

همش میگه تموم کردم یهو سر و کله اون خراب پیدا نمیشه

نمیتونم دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

عزیزم بنظرم زودتصمیم نگیرچون الان هورمونات بهم ریخته اس ممکنه بعداپشیمون بشی حداقل تا۶ماهگی بچه صبرک ...

دیوونه میشم تا اون موقع

هر بار میبینم با اون دختره هنوز هست کل بدنم می‌لرزه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی زیادهدوست دختر دارع و منم دارم عذاب میکشم همش میگه تموم کردم یهو سر و کله اون خراب پیدا نمیشهنم ...

منم مثل تو ام از دوست دختر رسید به زنای شوهردار و بعد اون جن..ه ها الآنم می‌خوام جداشم اونم طلاق نمی‌ده 

بستگی داره اگر همسرتون هم موافق هست میشه مدت رو کمتر کرد ولی اونم یک ماه بیشتر زمان میبره اینکه برید جای یک روحانی جاهایی که صیغه می‌کنند سنتی طلاق بگیرید و صیغه طلاق رو جاری کنه و مثل صیغه نامه بهتون یک برگه میده ولی قبلش از یک وکیل مشورت بگیر که چی بنویسه تو اون نامه که حق و حقوقت پایمال نشه

منم مثل تو ام از دوست دختر رسید به زنای شوهردار و بعد اون جن..ه ها الآنم می‌خوام جداشم اونم طلاق نمی ...

واای خدایااا

مریض نشی ازش

بچه داری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40