2777
2789
عنوان

منو بچم امشب از بی کسی گریه کردیم

298 بازدید | 15 پست

با بچم امدم نگید چراامدی فلان واقعا بریدم همش میگف برو خونه بابات نمخامت فلان

خیلی اذیت شدم ب پدرمادرم زنگ زد و گف بیاید ببریدش منم امدم باهاشون 

اما هرکی میشنوه میگه وای چرا شوهرت تنها گزاشی وای چرا خونرو ترککردی امدی چرا فلان از سر دلخوشی ک نیس بچروبرداشتم اوردم نگف اصن بچم بمونه۴روزه اصن خبر بچرم نگرفته خاهرم میگه چراامدی قهر همه فهمیدن بی ابرو شدی فلان

بچه ۶سالشه بهونه گیر شده از شوهرمم خبری نیست😔😔😔

یکم پیش سر هیچو پوچ دل منو بچم گرفت و گریه کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برای چنین خانواده های متاسفانه خانواده منم همین هستن ...

البته من جدا نشدم

شما وقتی شوهرت گفته برو برو برای چی خانوادت گفتن بمون ؟؟؟ اصلا به حرف هاشون توجه نکن

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

اره زوده نمیدونم اگ چندماه نیادچکارمیکنم😔

نمیاد عزیزم از همچین مردی برای تو شوهر در نمیاد جدا شو بچتم بگیر بچت خیلی کوچک نیست برو سرکار مستقل شو حداقل یک شیفت برو 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

قوی باش 

اگر خودتو ضعیف نشون بدی خیلی ببخشید سوارت میشه و هر کاری دلش بخواد به سرت میاره 

برو بیرون بچتم ببر هرچقدر بیرون باشی کمتر اذیت میشی 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

این گریه بخاطر تغییراتی ک در زندگیت ایجاد شده و الارم مغزته که میخواد توروتنها خطاب کنه ....نه عزیزم تو تنها نیستی ، بی کس هم نیستی ، توپدرومادرو خانواده داری، بچت را داری، همسرت هم داری ولی فعلا ازهم دور هستید ، از همه مهمتر خدارو داری ، گریه کن چون چیز بدی نیست ولی نذار این حس به بچت منتقل بشه چون مغزش میترسه وفکر میکنه اتفاق خیلی بدی افتاده و تا سالیان سال حس بد باهاش میمونه ....یه کم صبور باش و به جنبه های مثبتش فکر کن که اینجوری هردو دلتون برای هم تنگ میشه و میفهمید چقدر بدون هم سخته ....