2777
2789
عنوان

دلتنگی

185 بازدید | 23 پست

وقتایی ک بینهایت دلتون تنگ میشه چیکار میکنین ؟ با گریه سبک نشدم دلم میخاد پاره بشه اصلا آروم قرار ندارم نفسم تنگ شده چیکار کنم با چی حواسمو پرت کنم؟

دست و دلم به کارای خونه نمیره هوففف خیلی دنیا بهم سخت میگذره خیلی زیاد....😔😔

با خدا حرف میزنم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خدا حرف میزنم

اره فکر خوبیه 

چندروز پیش نماز خوندم خیلی سبک شدم الان پریودم ولی میتونم همینجوری حرف بزنم 

کاش خدا صدای دلمو بشنوه 😔خیلی دلم تنگی میکنن

فکرم نمیزاره دل تنگم فکرمو مشغول میکنه کاش میشد چندروز پشت سرهم خوابید وبیدارنشد

😢میفهمم منم گذروندم.... ولی الان فهمیدم ارزش احساسات منو نداشت

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

عشق قبلیته؟

اره اول و آخری بود

راستش همیشه از اینکع کسی آشنا دربیاد یا شوهرم بیاد تاپیکامو بخونه تاپیک ک میزدم یکم حرف بزنم دلم خالی شه وسطش پشیمون میشدم 

اره اول و آخری بودراستش همیشه از اینکع کسی آشنا دربیاد یا شوهرم بیاد تاپیکامو بخونه تاپیک ک میزدم یک ...

هیعیی خواهر... میشه بپرسم چی شد جدا شدید؟ منم میترسم ازدواج کنم ولی عشق قبلیم تو ذهنم باشه 😔

هیعیی خواهر... میشه بپرسم چی شد جدا شدید؟ منم میترسم ازدواج کنم ولی عشق قبلیم تو ذهنم باشه 😔

خانوادم نزاشتن اولش موافق بودن بعد ک فهمیدن باهم دوست شدیم بهونه اوردن نزاشتن هرکار کردم نتونستم راضیشون کنم هرکار😞

اون ازدواج کرده؟

الهی 😕 کاش بعدش سریع ازدواج نمیکردی تا یه مدت... 

آره ولی بعدش بهم گفت هنوز دوستت دارم و... 

مال شما چی ازدواج کرد؟

الهی 😕 کاش بعدش سریع ازدواج نمیکردی تا یه مدت... آره ولی بعدش بهم گفت هنوز دوستت دارم و... مال شما ...

من همون دوران دوستیمون به اجبار به یکی دیگه شوهر دادن اصلا اختیاری تو خانوادم نداشتم یهو از اون جداکردن دادن به یکی دیگه اونم سه ماه بعد ازدواج کرد