سوفی۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 720 عنوان خدایا هستی اگه هستی چرا این سختی برای من پایان نداره 132 بازدید | 15 پست بچهها خیلی فشار رومه، واقعا از خدا طلب کمک میخوامنمیدونم چطور ازش بخوام که کمکم کنهشما برام دعا کنید آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است. 1404/05/20 | 22:02 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nammard عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3279 و تا پشت درهای بسته بساری می رونداما نمی بینند که دقیقا یک قدم مانده تا در بسته باز شود....هیچ وقت تسلیم نشوNEVER GIVE UP
وانیتاس عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1047 برای منم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه
karbalaiii عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 721 الهی به زودی شاهد معجزه خدا باشید مشکلتون چیه بگید راه حل قرانی بدم اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ
mariichii عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 516 خدا خیلی وقته صدامو نمیشنوه و منو نمیبینهخیلی وقته همه درارو به روم بستهخیلی وقته ولم کرده
وانیتاس عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1047 الهی به زودی شاهد معجزه خدا باشید مشکلتون چیه بگید راه حل قرانی بدم تیزهوشان فرزانگان ۱ رشته انسانی قبول بشم هفته بعد جواب ها میاد خیلی استرس دارم برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه
محمدصالحm عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 354 هر که درین بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهداره کاکو درخواست دوستی دادم اسکرین بگیر جار بزن .و خودتو نفله کن بعدش
karbalaiii عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 721 تیزهوشان فرزانگان ۱ رشته انسانی قبول بشم هفته بعد جواب ها میاد خیلی استرس دارم سوره حشر هدیه به ام الینین و نرجس خاتون بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ
وانیتاس عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1047 سوره حشر هدیه به ام الینین و نرجس خاتون بخونید مرسی انشاءالله همه حاجت روا بشیم برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه
سوفی۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 720 و تا پشت درهای بسته بساری می رونداما نمی بینند که دقیقا یک قدم مانده تا در بسته باز شود....هیچ وقت ت ... ازت میخوام به هر طریقی میدونی دعام کنی این مسئله برام حل بشه آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است.
سوفی۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 720 برای منم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا دعات کردم از ته دلازت میخوام دعام کنی آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است.
سوفی۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 720 الهی به زودی شاهد معجزه خدا باشید مشکلتون چیه بگید راه حل قرانی بدم دفاع از دوره دکتری و گرفتن مدرکم هرچه سریعتر خیلی فشار مالی و فکری برام دارهخیلی کمکم کنه پولش جور بشه و کارهای پیش دفاع و دفاع و گرفتن مدرک هرچه سریعتر میسر بشه آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است.
سوفی۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 720 خدا خیلی وقته صدامو نمیشنوه و منو نمیبینهخیلی وقته همه درارو به روم بستهخیلی وقته ولم کرده از ته دلم صدات کردم آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است.