2777
2789

اره من دیدم خوب میشه برو انجام بده  من که برای ابروهام رفته بودم کاشت انجام بدم یه نفر رو شقيقه اش رو کاشته بودن اومده بود برای مزو خیلی طبیعی و قشنگ بود خیلی تو چهره تاثیر داره خدایی هم براش قشنگ انجام داده بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من انجام دادم راضیم، دوره نقاهت خاصی نداره، از پشت سرتون گرافت برمیدارن که جای بخیه و ایناشم نمیمونه و اصلا هم مشخص نیست. شمارشونو براتون میذارم خواستین مشاوره رایگان تلفنی دارن 09120380039 

سلام 

ما خانوادگی لاله کاشت انجام دادیم من کاشت شقیقه انجام دادم و خواهرم هم ابرو کاشته..دمشون گرم واقعا کار درستن از این کلینیک الکیا نیستن که فقط تبلیغ باشن.من خواهرم یک روز کامل اونجا نشست و نمونه کارها رو از نزدیک دید همونی که هستن و توی پیج نشون می دن تازه به نظرم خیلی توی پیجشون کم  ذارن

من می گم اول و آخر کاشت کلینیک لاله است.

دمشون گرم پرچمشون بالاست