2777
2789
عنوان

قدیمی بودن تو این سایت خیلی بده

1610 بازدید | 118 پست

شب همگی بخیر 

قدیمی بودن تو این سایت خیلی بده یک دفعه تو یک تاپیک ده سال پیش لایکت میکنن یا ریپلای میزنن پست هاتو بعد میری تو اون زمان که چقدر روزگارت فرق داشته اکثرشون مربوط به بیماری های پدرم میشن و دکترهایی که میرفتن و دوستان سوال دارن و در نهایت جواب میدم و یک بغض گلوم رو میگیره 

یا تو یک تاپیک با یک سری آدم بچه سال بحث میشه یا بهت میگن فسیل یا میگن جلبک که این همه سال اینجا بودی و کار مفیدی نکردی ....

گاهی دلم میخواد کلا از کاربریم خارج بشم و هیچ وقت برنگردم اینجا ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما بودنتون اینجا رو زیباتر کرده .... حق دارید 🫂🌿❤️

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اینجوری نگو بلفی جان. امثال من به بودنت میبالن🥺

روح پدر عزیزت شاد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

پدرتون درقیدحیاط هستن؟

نه ۵ سال پیش آسمونی شدن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ی کاربری جدید بزن. چ اجباریه  با این کاربری ات 

فعالیت کنی؟

خیلی از کاربری های قدیمی حس و حال

خوبی رو ب ادم القا نمیکنن

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

بعضی کاربرا واقعا بی ادبن...اما شما اهمیت نده...یه وقتایی به منم یه چیزایی میگن...ولی من برام مهم نیست...چون از کلامشون میفهمم زندکی خوبی نداشتن و میان اینحا که خشمشون رو سر بقیه خالی کنن.

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

من کاربریای قدیمی تر داشتم هر سری تاپیک شخصی میزدم کاربرا موقعی که باهام بحث می کردن مشکلات مسخره میکردن چند سال گذشت ولی اصلا نمی بخشمشون انشالله همونجور که مسخره کردن مشکلاتم سرشون بیاد

آخ گفتیروح پدرت شاد عزیزم💔

ممنونم رفیق جانم