2777
2789

ممنون از زحماتی تو این مدت کشیدید

احتمال محل کلاسای خواهرم رو عوض کنیم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

خیلی مودبانه و محترمانه ، 

بهش بگین ممنون از زحماتی که کشید مثلا مریم جان از جلسه ی دیگه نمیان کلاس اگه مبلغی هست که پرداخت نکردیم بفرمایین واریز کنم ، بعد هم براش آرزوی موفقیت کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی مودبانه و محترمانه ، بهش بگین ممنون از زحماتی که کشید مثلا مریم جان از جلسه ی دیگه نمیان کلاس ا ...

مممنونم عزیزم ، آخه باهاش رودروایسی داریم ،مثلا بهانه ای چیزی به ذهنتون میزسه؟

مممنونم عزیزم ، آخه باهاش رودروایسی داریم ،مثلا بهانه ای چیزی به ذهنتون میزسه؟

به نظرم بهانه آوردن بدتره ، چون ممکنه متوجه بشه ، 

ولی مثلا بگین یه مدت درس رو رها کنه شاید برای روحیه اش بهتر باشه، یا نمیخوایم خسته و دل زده بشه ، یا زمینه ی آموزشی اش را تغییر بدیم ببینیم بازخوردی چطوره  ، من معمولا توضیح نمیدم وسعی میکنم انتقاد هم نکنم ، تشکر و آرزوی موفقیت همین