2777
2789
عنوان

راهی سراغ دارید مدیرمون لو بدم

162 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من سه ساله اینجا کار میکنم وکار دولتی هست مدیر اینجا بشدت آدم شیاد وخطرناکی هست وبشدت سیاستمدار وکثیف.وافراد ازترسشون سکوت کردن نمیدونید چه بلاهایی وچه آبرویی برده چه کسایی بیرون کردوخیلی ظلم مبکنه ولی من دیگه میخوام کاری کنم 

میخوام به رئیس این اداره که بالاتر هست به گوششون برسونم چون فک میکنن اعتراضی نیست این آدم خوبی هست

خواستم زنگ بزنم ترسیدم چون سیم کارت شمارم میفته یا هرسیم کارتی بگیرم مشخص میشه منم، چون میدونم این آدم بخاطر موقعیتش ازدست نده هرکاری میکنه

خواستم نامه با پیک بفرستم بازم شمارم که پیک بگیرم بفرستم مشخص میشه

شما راهی سراغ دارید؟حق این همه آدم ظلم کرده ازش بگیریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از من به شما نصیحت که از این کارا کردم و موفق شدم

اول از همه مطمئن شو که تو اون اداره ی بالاتر پارتی کلفت تر نداشته باشه،اگه داشت برو بالاتری... 

اگه هم نه،میتونی با ماسک یا... بری که البته بازم ممکنه شناخته بشی اما از همه بهتر پیک هست!

اگر اون فرد بالادستی آدم قابل اعتمادیه،بهش بگو که دلم نمیخواد من شناخته بشم

در آخر خدا خیرت بده،خیلی کار خوبی میکنی🧡

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

از من به شما نصیحت که از این کارا کردم و موفق شدماول از همه مطمئن شو که تو اون اداره ی بالاتر پارتی ...

مدرک داشته باش حتما... 

تو محیط کار هم اصلا اصلا اصلا وارد این طور صحبتای نشو...

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

از من به شما نصیحت که از این کارا کردم و موفق شدماول از همه مطمئن شو که تو اون اداره ی بالاتر پارتی ...

اخه پیک چطوری؟باید با گوشیم پیک بگیرم شمارم میفته 

میشه راهنمایی کنید؟

حضورا که اصلا چون دوربین دارن 

اخه پیک چطوری؟باید با گوشیم پیک بگیرم شمارم میفته میشه راهنمایی کنید؟حضورا که اصلا چون دوربین دارن

میونی با گوشی کسی دیگه ای پیک بگیری یا به یه تاکسی خطی های زرد نامه بدی،پولشو حساب کنی و بگی ببره...