دارم میرم باشگاه از حجم سینه هام داره کم میشه به پایین تنم داره اضافه میشه نامزدم جدی صحبت کرده و گفته اگر یکم کم بشه دیگ خودت میدونی! برای من ولی پایین تنه مهمه ولی اون برعکس ! میترسم تاثیر داشته باشه تو رابطمون! ولی تو این ی ماه قشنگ متوجه میشم از ۷۵ رسیده ۷۰🥲اگ بشه ۶۰ چی!🤦🏻♀️ کسی راه حلی داره برای بزرگ شدنش؟ روغن خراطی چیه؟اون تاثیری داره؟
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یاخدااااا😂🥲 بیا بده ب من! ببین وزن ک میاد پایین اونم کوچیک میشه البته ۶۸ کیلو بودم شوم ۶۶ اونم یکم کوچیک شده ...ولی درکل ورزش هایی ک بیشتر تاثیر داره دراز نشسته و تردمیل میرم با ی سری ورزش ک حرکت تنده
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
درول بیشتر برای عضله سازی انجام میدم ولی چربی سوزیم انجام میدم
تاثیر نداره من استفاده کردم البته اگه بتونی اصلشو پیدا کنی شاید بی تاثیر نباشهکلا خاصیت باشگاه همینه ...
وای تورو خدا نگوووو🤣😭بخدا مشکل اساسی تو رابطمون میفته
منم چند ماه رفتم مثلا پایین تنم حجم بگیره خلاصه سینم آب رفت صورتم لاغر شد مث میمون شدم پایین تنه هم ...
ن من صورتم چون گونم بزرگه و گرده خیلی نشون نمیده لاغر شم اوکیه ولی سینه هام بشه زیر ۷۰ واقعا باید ول کنم 🙂
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خب چه عالی. آره ببین اگه ول کنی دوباره اوکی میشه سینه هات مثل قبلش میشه واسه من شد
خب پایین تنمو میخوام بزرگ کنم اخه🥲🙃
خب وقتی هیکلت خوبه چرا میری باشگاههم پایین تنه مهم هم بالا
اخه باسنمو میخوام یکم لیفت شه و حجیم تر بشه 🤦🏻♀️