این متن رو براش فرستادم به نظرتون بهم چی میگه
آقای ............، شما برای من یکی از دوستداشتنیترین آدمهایی هستید که در زندگیم شناختم و واقعا از ته قلبم خوشحالم که با شما آشنا شدم و هیچ وقت دلم نمیخواد که شما از زندگیام کنار برید
میخوام از شما معذرتخواهی کنم و بگم که من ارزش شما رو میدونم و از اینکه باعث ناراحتیتون شدم خیلی ناراحتم.
بعضی وقتها احساساتم اونقدر به هم گره میخورند که نتونم واضح بگم که چی در دلم میگذرد اما بعد از اون روز و صحبتهایی که بین ما رد و بدل شد خیلی فکر کردم و فهمیدم که شاید رفتارم باعث شده فکر کنید برای من مهم نیستید اما این واقعا چیزی نیست که من بخوام چون شما برای من باارزش هستید و هیچ وقت نمیخوام باعث شم که این احساس در شما ایجاد بشه
الان که به حرف ها و اتفاقاتی که تو گذشته افتاده فکر میکنم متوجه شدم که گاهی با بیتوجهیهایم کاری کردم که غرور شما خدشهدار بشه و از رفتارهایی که داشتم واقعا پشیمون هستم شما شایسته نهایت احترام و قدردانی هستید نه حتی ذرهای بیمهری
من هیچ وقت نمیخوام قهری بین ما اینقدر طولانی بشه نه اینکه چون نتونم تحمل کنم چون نمیخوام به نبودن شما عادت کنم. قوی بودن رو من خیلی خوب بلدم اما بدون شما این قدرت فقط شبیه تظاهر کردن هست
اگر هنوز هم جایی برای برای صحبت کردن باقی مونده باشه من آماده ام تا با تمام صداقتم هر چیزی که لازم هست رو تغییر بدم
اما امیدوارم که فرصت دوباره ای برای ما دو نفر وجود داشته باشه
حیف هست بین ما چیزی جز احترام و خاطرات خوب بمونه دلم میخواد از این به بعد فقط خاطره هایی رو بسازیم که وقتی به گذشته فکر میکنیم لبخند بزنیم