2777
2789
عنوان

با تجربه های بیاین بگین این پسره خسیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 26 پست
داشت از مسافرت خانوادگی شون تعریف میکرد می‌گفت فقط روزایی ک میخواستم بریم حموم خونه اجاره میکردیم از ...

وا پس کجا استراحت میکردن😐

برو دیت متوجه میشی ولی زن این جور ادما شدن سخته واسه کوچکترین خرج کردنتون حساب کتاب میخواد

تموم شده انقضا ذات بعضیاتون🗿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون بخاطر اون نگفتم خسیس، حسابگر و اقتصادی با خسیس فرق میکنه اتفاقا به نظر من ویژگی خوبیه

به قول کاربرا به نظرم خیلی حسابگره 

میگم نکنه در آینده اذیتم کنه این موضوع 

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

وا پس کجا استراحت میکردن😐برو دیت متوجه میشی ولی زن این جور ادما شدن سخته واسه کوچکترین خرج کردنتون ...

خیلی ترسیدم خوب شد اینجا پرسیدم

می‌گفت چادر زدیم

به قول کاربرا به نظرم خیلی حسابگره میگم نکنه در آینده اذیتم کنه این موضوع

آره دیگه فکراتو بکن هر چیزی بخوای بخری هر کاری کنی همینسوری کنترل میکنه تازه الان قبل ازدواجه همه ویژگی ها بعد ازدواج چن برابر میشه

آره دیگه فکراتو بکن هر چیزی بخوای بخری هر کاری کنی همینسوری کنترل میکنه تازه الان قبل ازدواجه همه وی ...

یعنی درست هم نمیشن؟

وای خدایا ی نفر به دلم نشست چرا اینجوری شد

همیشه فرصت‌های بهتری هست همیشه.........

از من به شما نصیحت با هر پسری خواستی برا بار اول بری سر قرار بهترین جایی که میتونی باهاش قرار بزار اگه دیدی بیشتر  جز وقتی که داره با تو میگذرونه چیز دیگه ای براش مهم نیست اون پسره اولیه.

اگه دیدی نگران پول میزه و بابت قیمتت غذا و این چیزا غر میزنه فرار کن