2777
2789

دوماهه باهمیم ، ارایشگره ، پولدارن ( میشناسمشون) 

هنوز نرفتیم دیت به ی سری دلایل ولی برام دو سه تا کادو خرید درست نپرسیدم چی ولی می‌دونم کرم‌پودر و گیره مو جزوشه 

بعد قراره بریم کافه چون تاحالا کافه نرفت از قیمت ها نمیدونه اون کافه ی فضای جداگانه داره گفتم بریم اونجا گفت باید رزرو کنیم؟ گفتم آره گفت من نمی‌دونم چیجوری رزرو کنم تو میپرسی بعد بپرس رایگانه یا نه 

من پرسیدم مرده گفت ساعتی ۱۱۰ بعد گفت خب میریم دوساعت هستیم اونجا و اینا 

بعد راجب قیمت غذاهای اونجا پرسید ک من بهش گفتم 

کلا هرچی میشه خیلی قیمت می‌پرسه 

دیروز رفتم ماسک مو خریدم واسه خودم پرسید چقدر شد 

نظر شما چیست؟

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آدمی که زیر و رو بکشه خوشم نمیاد........مرد باید لارج باشه نه حسابگر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

به نظرتون دلیلش چیه؟ نقص بزرگیه؟

اکثر پولدارایی ک دیدم اینجورین قیمت براشون مهمه 

بنظرم دلیلش اینکه برای تفریحاتشون پول معینی خرج میکنن

تموم شده انقضا ذات بعضیاتون🗿

نه خسیس نیست.. فقط لابد دوست داره قیمتارو بدونه که یوقت کم نیاره

اصلا نمی‌فهمم اینکارشو🥴آخه چرا انقد میپرسی مررررد

خودش بهم گفت من قبلاً خیلی خرج میکردم بعدش فهمیدم چقدر پول در آوردن سخته 

اکثر پولدارایی ک دیدم اینجورین قیمت براشون مهمه بنظرم دلیلش اینکه برای تفریحاتشون پول معینی خرج میکن ...

داشت از مسافرت خانوادگی شون تعریف میکرد می‌گفت فقط روزایی ک میخواستم بریم حموم خونه اجاره میکردیم از اون پونزده روز😑

آخه خرج می‌کنه واسه خودش هرسال مسافرت ...همیشه لباس و رستوران ولی خب همیشه قیمت میپرسه

همون بخاطر اون نگفتم خسیس، حسابگر و اقتصادی با خسیس فرق میکنه اتفاقا به نظر من ویژگی خوبیه