2777
2789
عنوان

حق دارم از دخترم دفاع کنم یا نه

589 بازدید | 56 پست

دخترم چون تو  نوه ها از بقیه بزرگتره (یازده سالشه )همش بهش خورده فرمایش میگن  مثلا اگر عمه ها و زن عمو و مادر بزرگش 

یک جا دور هم باشن دخترمم باشه تو یکساعت چند بار بهش کار میگن  یکی میگه کنترل بیار اون یکی میگه آب بیار نفر بعدی میگه کولر رو روشن کن نفر بعدی میگه خونه رو مرتب کن ....

هر وقت تو جمعشون هست حرفی نمیزنه ولی بعدش دلخوریشو به من میگه واقعا هم بهش حق میدم گناه که نکرده نوه ی بزرگه هست ! از اون گذشته مگه خودشون دست و پا ندارن کاراشونو کنن ! یه جورایی دارن سوء استفاده میکنن 

طوری که میاد پیش من میگه مامان خسته شدم اصلا نمیزارن دو دقه  بشینم !!چی بگم خودشونو جمع کنن ؟

بگو به خودشون بگو که خسته ای 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با اینکه نوه بزرگ نبودم ولی باهام اینکارو میکردن...تازه همه جا سن منو بیشتر میگفتن...

مامانم بهشون جدی تذکر داد

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

راستش من از هردو طرف نوه اولم ولی هیچ کس تاحالا ازم نخواسته کاری انجام بدم.. 

بهشون محترمانه بگید درست نیست انقدر از بچه کار بکشن.. 

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

دختر من پا نشه من بهش عصبانی میشم چی میشه مگه بزرگتر هستن با کنترل اب اوردن مگه چیزی میشه 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

حالا یه کولر روشن کردن یا یه لیوان اب اوردن اشکالی نداره ولی خونه رو مرتب کن نه 

بعدشم برا پدربزرگ مادربزرگش نهایتا همچین کارایی کنه مثلا جاری چیزی گفت بگو عزیزم دخترم خستس خودت بلند شو

🤍🌱