2777
2789
عنوان

چطوری میشه مخ یه پسر لر زد

774 بازدید | 82 پست

من واقعا عاشق لرام 

خیلی لر هارو دوست دارم ، آدمای اصیلی هستن 

و خیلی ساده دل و باهوش 

و مخ اقتصادی خیلی خوبی دارن 

چطوری میشه مخ یه پسر لر رو بزنم ؟😂🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لرها آدمای زیرکی هستن. لر کجاست؟ لرهای خرم آباد خیلی زیرک هستن زود خام نمیشن😂اگه لر خوزستان یا بختیاری باشه کارت راحت تره😁

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
لرها آدمای زیرکی هستن. لر کجاست؟ لرهای خرم آباد خیلی زیرک هستن زود خام نمیشن😂اگه لر خوزستان یا بختی ...

اتفاقا به عنوان یه لرستانی بهت میگم خرم آبادی خیلی زن به زورن زود خر میشن😆😆😆😆

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
من دوتا از دوستام شوهر لر دارن راضی نیستن دست بزن هم دارنخاله ام هم همسرش لره اونم.....

من خواهرام جفتشون شوهراشون لرن 

با لرا زیاد وصلت کردیم تا اینجاش آدمای خوبی نصیبمون شده

با وقار و سنگین باش شجاع باش کباب بلد باشی درست کنی 

😁🤣

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹