2777
2789
عنوان

قتل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جریان چه بود بخشیدن؟؟؟ نزدیکای ما یه بچه زیر5 سال اشتباهی با تفنگ پر،،،، داداشش رو کشتتفنگ دست و نزد ...

نه زندان نمیبخشن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

زنگ بزن پلیس الان

فایده نداره دارم میمیرم   الان نیست طرف ولی تهدید کرده ک میاد از این می ترسم 

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

چرا سر چی

یه خانم خودکشی کرد خانواده اش شوهرشو کشتن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببخشید بخدا استرس داشتم شرمنده قلبم ضربانش رو هزار دستام می لرزه چشام پر اشک ترو خدا ببخشید

ایشالا هر مشکلی هست معجزه به شادی میشه 

غصه نخورین 

خدا بزرگه 🫂

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

تا ندونیم چی شده چ دعایی کنیم

عزیزم اخه ی دعا کردن برا اینکه ی اتفاق بد نیفته چیکار موضوع داره 

بخدا حال و وضعم جوری نیست بشینم ماجرا رو تعریف کنم 

خب بگو دیگه چیشده !فرار کن اگه جونت در خطره

جون  همه در خطر فرار کنم کجا طرف تهدید کرده ک میاد   ماجرا خیلی پیچیده است 

الان ما نیمفهمم باید برای قاتل دعا کنیم یا مقتول

عزیزم عنوز چیزی نشده اما می ترسم دعوا خیلی بزرگ احتمال اینکه زیادم بشه زیاده 

خونسردی وآرامشت روحفظ کن واگرمشکلی داری که فک میکنی ازلحاظ روحی روانی نیازداری کسی آرومت کنه بکوتاشا ...

بخدا تنگی نفس گرفتم الان   فقط دعا کنید خدایا چیزی نشه. التماس تون می کنم   بخدا گناه دارم 

عزیزم عنوز چیزی نشده اما می ترسم دعوا خیلی بزرگ احتمال اینکه زیادم بشه زیاده

ایشالله به خیر میگذره

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

آیت‌الکرسی بخون بعدش مختصر بگو چی شده انشاالله بلا دوره

عزیزم سر دعوا بچه است  چند بچه دعوا کردن الان پای خانواده ها اومده وسط     دعوا شده دعوای بزرگ سالا.  و من دارم میمیرم از ترس 

عزیزم سر دعوا بچه است چند بچه دعوا کردن الان پای خانواده ها اومده وسط دعوا شده دعوای بزرگ سالا. ...

چیکار کردی که میترسی؟ از هر چی می‌ترسی برو استقبالش و اگه کاری کردی اعتراف و معذرت خواهی کن تموم شه بره. 

چیکار کردی که میترسی؟ از هر چی می‌ترسی برو استقبالش و اگه کاری کردی اعتراف و معذرت خواهی کن تموم شه ...

من کاری نکردم عزیزم اصلا مقصر هم بچه اوناست ولی کلا خانواده ای دیدی میگن خیلی اشوب طلب اینجورین عزیزم  اون بچه رو اذیت کرده اونم طلب کار هر روز میاد جلو خونه امروز دعوا خیلی بالا گرفت در اصل مقصر اون و اون باید عذر بخواد عزیزم من می ترسم  یچیز اون بگه ی چیز یکی دیگه بگه در جوابش و دعوا بالا بگیره بخدا اصلا  مشکلی از طرف من نیست  اونا ول کن نیستن