2777
2789
عنوان

ازدواج تو شونزده سالگی

127 بازدید | 16 پست

رفته بودم کلاس کامپیوتر یه دختره ای بود میگفت از خونه پدر شوهرم میام گفتم مگه ازدواج کردی گف اره ۱۶ سالش بود یعنی ریدم به خودم. چقد دلم براش سوخت و چقد با دلم گفتم چه پدر مادر عقب مونده ای داشته که کودک همسر کرده بچشو.گفتم درستو ادامه میدی گف اره ولی شوهرم گفته اگه دانشگاه جایه دیگه ای قبول شم نمیزاره برم آخه چیه این کارا چرا پدر مادر بچه میارن که بخوان بخاطر نون خور کم کردن بچرو بدبخت کنن؟

چون فکر می کنن باید دخترا زود ازدواج کنن بچه دار شن نسل ادامه دار بشه😒

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید رید تو همچین نسلی

دختربیچاره از سن کم باید قرقرای شوهر رو تحمل کنه و بشه نوکرش

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

دقیقا چقد خوشبختم که مامانم میگه دیوونه ای ازدواج کنی خودت راحت زندگی کن

البته ازدواج با آدم خوب که خیلی خوبه آدم از بلاتکلیفی درمیاد

حالا از کجا میدونی بزور شوهرش دادن شاید خودش خواسته

خودشم بخواد پدر مادرش عقل ندارن؟نمیدونن این هنوز بچس بزاریم بچگی کنه حتما بعد ها طلاق میگیره نزاریم از الان نوکر یکی بشه؟