2777
2789
عنوان

پوشک خوب معرفی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 60 پست
اره گرون شد دوباره منم یکی دوبار گرفتم امروز رفتم گفت 45تومن شده

من تازگی گرفتم 48 تومن 

ولی من گرفتم براش 

چون هیچی دیگه بهش نمیسازه هم مارکا رو امتحان کرده بودم

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازگی گرفتم 48 تومن  ولی من گرفتم براش  چون هیچی دیگه بهش نمیسازه هم مارکا رو امتحان ...

پمپرز المانی گرفتی ۴۸؟چه شماره ای بود و چند تا داخلشه؟چون من ۳۰ تای شماره ۳ را ۳۱ گرفتم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من اکثرشو امتحان کردم یکسال پریما گذاشتم چندماه مای بیبی و کانفی و یکی دوماهه مولفیکس مرسی ام امتحان ...

پسرم 17ماهشه الان. از اول مولفیکس استفاده کردم خوب بود اما از وقتی بسته بندی پوشک مولفیکس عوض شده بهش نمیسازه

فکر میکردم پوشک مای بیبی لنگه نداره از بس خوب بود تا اینکه یه بار اجبارا مجبور شدم مولفیکس بگیرم دیدم این دیگه بهتره به خاطر ضخامت کم وبلندیش

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
من اکثرشو امتحان کردم یکسال پریما گذاشتم چندماه مای بیبی و کانفی و یکی دوماهه مولفیکس مرسی ام امتحان ...

بین کانفی و مرسی و مایبیبی کدوم بهتره؟

براچی میخاین قدش بلند باشه؟

اخه مایبیبی براش کوتاهه شماره ۳ میگیرم بچم ۷ کیلو هست نمیشه ۴ بگیرم 

پریما هم شبها میبندم اون بهتره ولی داره کوتاهش میشه اونم 

دیجی کالا رو گوشیم نصبه هر روز چک میکنم بعضی اوقات پمپرز زیر قیمت میزاره 5 تا میخرم

هزینه ارسالشون چه جوریه؟