2777
2789
عنوان

پوشک خوب معرفی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ببم استفاده میکنم

من یبار خریدم اصلا یه جوری بود انگار اسباب بازیه نه فرم درست داشت نه کش بغل داشت قیمتشم ارزون بود خیلی 

ولی دقت نکردم قرمز میکنه یا نه چون یه بسته کوچیک فقط خریدم و زود تموم شد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
میشورم اما پماد کالاندولا میزنم.وازلین بهتره؟

اره وازلین خیلی خوبه،من پسرم یه جوری میسوخت که پوستش برمیگشت،وازلین میزدم فرداش میدیدم خوبه خوب شده انگار نه انگار که سوخته بود

🙏میشه برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین🙏
اره گرون شد دوباره منم یکی دوبار گرفتم امروز رفتم گفت 45تومن شده

من پمپرز المانی میگرفتم زیاد راضی نبودم ولی لهستانیشو گرفتم عالیه ولی خیلی گرونه از المانی گرونتره براهمین فقط شبها میبندم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

من اکثرشو امتحان کردم یکسال پریما گذاشتم چندماه مای بیبی و کانفی و یکی دوماهه مولفیکس مرسی ام امتحان کردم ماما هم همینطور اما باید بدونید ک تو هر سنی یمدل پوشک لازمه مثلا نوزاد سی روزه پوشک عطری و گرون نمیخاد و ممکنه ریز باشه و پوشک نیو برن بخاد یخورده ک بزرگتر میشه چون همش شیر میخوره باید پوشکی باشه ک جذب خوبی داشته باشه مث پریما و وقتی شروع کرد به راه رفتن بهترین پوشک مولفیکس ترکیه ایه ک بخاطر کشهایی ک وسط پوشک داره وقتی بچه راه میره اونو جمع و جور نشون میده این نظر من بود میتونی از همون اول مولفیکس بزاری ولی اگ از اول ی مدل پوشک بزاری ممکنه بچه بعد یمدت حساسیت نشون بده.بعضی بچه ها شرایط خاص دارن وپوشک خاص استفاده میکنن ک دیگ حسابشون جداست

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹