2777
2789
عنوان

نذرر

85 بازدید | 12 پست

تا الان چه نذری انجام دادین که زود تر حاجتتون براورده شده؟من به غیر از مشکلات سخت زندگی خودم ،دشمن بزرگی هم دارم که از جایی که متوجه نمیشم بهم ضربه میزنه و زورمم بهش نمیرسه کاری کنم. میخوام نذری چیزی انجام بدم که خدا زودتر منو نجات بده

البته خیلی از خدا خواستم خیلی دعا کردم و خیلی نذر کردم ولی هنوز....💔🥲

قلبم خیلی شکسته ...

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

چله زیارت عاشورا 

چله سوره واقعه 

دستور امضام 

ختم استغفار 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

[QUOTE=391411624]چله زیارت عاشورا  چله سوره واقعه  دستور امضام  ختم استغفار [/QUOTEهی خواهر چی میگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=391411624]چله زیارت عاشورا چله سوره واقعه دستور امضام ختم استغفار [/QUOTEهی خواهر چی میگی

تاپیک زدین که از چه نذری حاجت گرفتید منم جواب دادم ! 

شاید دونفر دیگه خوندن نذر کردن جواب گرفتن .

شما نمیخوای انجام نده 🙏

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
برای دشمن دعای علقمه یا همون دعای بعد زیارت عاشورا ترجیحا معنیشو بخون

اخه چقدر دعا بخونم💔💔💔💔

اخه چقدر دعا بخونم💔💔💔💔

این یه بخش از دعاشه

پروردگارا هر کس با من اراده شری دارد شرش را به خود او برگردان

و هر که با من قصد خدعه و فریب دارد آرزو و فریب و آسیب او را از من برطرف ساز

و به هر طریق و به هرگاه می ‏خواهی آزارش را از من منع فرما

خدایا او را از من سرگرم کن به فقری که جبرانش نکنی و به بلایی که نپوشانی اش

و به نیازی که سدّش نکنی و به دردی که عافیتش ندهی

و ذلّتی که عزیزش ننمایی و مسکنتی که جبرانش نفرمایی

خدایا بزن خواری را در برابر دو چشمش و وارد کن تهیدستی را بر او در منزلش.... و در همه آنها بر او بیماری وارد کن و شفایش مده، تا آن را قرار دهی برای او سرگرمی سرگرم کننده ای، از من و یاد من. 

شما هم بخون انشاالله حاجتت براورده شه

🙂

نماز بی بی شریفه چطوره؟ چه حاجتایی گرفتی ؟

دو رکعت نماز بخونین بعدش سوره یاسین رو بخونین، صدتا صلوات بفرستین، زیارتنامه بی بی شریفه رو بخونین 

یه حاجت شخصی تقریباً غیرممکن داشتم به طرز عجیبی یک روز بعد از خواندن این نماز برآورده شد

انشاالله که شما هم حاجت روا شین

دوری بین منو تو دوری ماهی و دریاست