2777
2789
برو .فقط به هیچ ایرانی مهاجر اعتماد نکن به هیچ عنوان یجوری بلا سرت میارن خودت نفهمی

اخه بدبختی اینه من کارو زندگیم اینجاست اصلا هیچ ایده ای ندارم برم اونور چه غلطی کنم ... چقدر ما بدبخت شدیم مثل قوم بنی اسراییل باید اواره بشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بدبختی اینه من کارو زندگیم اینجاست اصلا هیچ ایده ای ندارم برم اونور چه غلطی کنم ... چقدر ما بدبخ ...

چند از افراد نزدیکم المان انگلیس و کانادان .کشور مقصد اشنا داری یا تکو تنها ؟

نمیدونم انگلیس فرانسه کانادا المان فقط فرار کنم

پولتو جونتو مراقب باش گول ایرانیای اونورو نخور فکر نکن ادمای خوبین بدبختت میکنن.خیلی از اشناهای اونطرف میشنوم ایرانیهای مهاجر چه بلاهایی سر ایرانی تازه وارد اوردن 

اخه بدبختی اینه من کارو زندگیم اینجاست اصلا هیچ ایده ای ندارم برم اونور چه غلطی کنم ... چقدر ما بدبخ ...

میری اونور اواره تر میشی 

اینجا ک همه مردم هم زبون و هم ملیت هستیم این همه کلاهبردارن فکر کردی اونطرف برات گذاشتن.؟.

اگ اینجا نتونستی اونجا هزار درجه بدتری

نمیدونم انگلیس فرانسه کانادا المان فقط فرار کنم

در درجه اول باید یه دفتر کاغذ بیاری بنویسی  چی بدست میاری

چی از دست میدی

اول مطمئن شو به تصمیمت بعد قدم بردار

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

میری اونور اواره تر میشی اینجا ک همه مردم هم زبون و هم ملیت هستیم این همه کلاهبردارن فکر کردی اونطرف ...

دوست عزیز روزی چهارساعت قطعی برقو اب میدونی تو کارخونه ای که هستم چقدر اسیب فقط از همین مورد دید ؟ بله ایران عالی بود ... منم ادم اسکل و بی دستو پا نیستم حالیمه فقط نمیدونم رفتم چیکار کنم

پولتو جونتو مراقب باش گول ایرانیای اونورو نخور فکر نکن ادمای خوبین بدبختت میکنن.خیلی از اشناهای اونط ...

عزیزم من میدونم بخوام برم کاملا مستقل میخوام برم اسکل که نیستم دورت بگردم ولی ممنونم که نگرانی ... میخوام تحصیلی برم ولی اصلا حوضله درس ندارم

میری اونور اواره تر میشی اینجا ک همه مردم هم زبون و هم ملیت هستیم این همه کلاهبردارن فکر کردی اونطرف ...

میدونی کلمه برات گذاشتن چقدر زشته !؟ احمق که نیستم خودم سختیاشو میدونم برای همینم پرسیدم