2777
2789

خانه نزدیک خانه ی پدر مادر خانم باشه مشکل پیش نمیاد 

کسایی که اینجوری بودن شوهرشون مشکل نداره وراحته

❤️😘🎀

من مجردم ولی چه ایراد داره 

شما خونه خودتی اونا خونه خودشون 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش خونه من چسبیده به خونه مامانم بود

ادم تو بهشته

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند

من کلا نه خونه نزدیک پدر و مادر خودم نه پدر مادر آقای همسر رو نمیپسندم دوری و دوستی پدرم اینا تهرانن من یه استان دیگه و مادر شوهرم اینا هم یه شهر دیگه راحتم در کل

ما همسایه بودیم خونه ای هم که اجاره کردیم وسط خونه ی مادرم و پدرشوهرمینا بود. نه خب قبل بچه دار شدن ...

ببین مشکلی پیش نیومد مثلا میگن. دور باشی احترامت بیشتره شوهرت راحت بود

ببین مشکلی پیش نیومد مثلا میگن. دور باشی احترامت بیشتره شوهرت راحت بود

بله حتی یه مدت پدرم رفت جایی ما رفتیم خونه ی مامانم خوابیدیم.  تنها ایرادش این بود تازه عروسی کرده بودیم و پر شور و شوق ولی اونجا نمی شد کاری کرد🫣😁😂

بله حتی یه مدت پدرم رفت جایی ما رفتیم خونه ی مامانم خوابیدیم. تنها ایرادش این بود تازه عروسی کرده ب ...

ببین من خانه نزدیک خانه پدرمادرو گرفتم الان میترسم برای زندگیم مشکلی پیشنیاد بی احترامی شوهرت راضی بود

طبق تجربت بگو

@تورکقیز‍

مادر شوهرم یکمی ناراحت می شد می گفت خونه ی ما کم می آیی،  اونم دختر نداشت منو دخترش می دونست ولی باهاش صحبت کردم گفتم مامان اینجا میام تنها می مونم برا همین هر وقت جایی رفتی بگو باهم بریم اونم قبول کرد.  هر چیزی با حرف درست میشه عزیزم