2777
2789
عنوان

برنجی که حشره وکرم زنده داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 36 پست
کرم هم بزنه عیب نداره؟

کرم رو نمیدونم ولی برنج ایرانی حشره میزنه دیگه عیب نداره که.میخک یا سیر و نمک بزنه دیگه حشره نمیگیره.

باید از برنج فروشا بپرسین

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور بره بابا.میشوری میره دیگه.پهنش کن توی سینی بذار تو حیاط همشون میرن.بعد چندتا دونه میخک یا چند ح ...

یبار پختیم وخوردیم ابشم خیلی عوض کردم  فکرکنم حرارت بکشتشون

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
بخور بره بابا.میشوری میره دیگه.پهنش کن توی سینی بذار تو حیاط همشون میرن.بعد چندتا دونه میخک یا چند ح ...

نه کلا دیدی برنجی ک حشره بزنه زیرش برنج خورده هستش حشرات وارد دونه برنج میشن و تخم گذاری میکنن هرچند با جوشیدن از بین میره ولی برنج الوده عقل میگه نخور ضرر مالی بهتر از خدای نکرده جانیه

حشره رو میدونم عزیزم قولا همون جوجو ولی کرم آخه واقعا چندشه

بخدا کرما زنده بودن حیفم میومد بندازم دور برنج ایرانی گرونه کیلویی300

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
نه کلا دیدی برنجی ک حشره بزنه زیرش برنج خورده هستش حشرات وارد دونه برنج میشن و تخم گذاری میکنن هرچند ...

متوجه شدم ممنون

مطمئنی کرم ها سیاهن؟

کرم ها زرد حشره ها پرواز میکنن سیاهن

یه لگن آب بزار توی لگن آب یه سطل بزار بعدبرنج روتوی یه ظرف بریز بعد وسط ظرف برنج یه لیوان سرکه سفیدبزار حالا ظرف برنج روروی سطل قراربده حشرات ازبوی سرکه ازظرف برنم جدامیشن وتوی آب میریزن 

به همین سادگی 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین