2777
2789
عنوان

اقایون جواب بدید

314 بازدید | 38 پست

اصولا از دختری خوشتون میاد که از نظر فکری و اعتقادی شبیه هم باشید یا براتون مهم نیست؟

مثلا اگر مذهبی هستید، ممکنه عاشق دختری بشید که مذهبی نیست؟ یا برعکسش

کلا میخوام بدونم این مسئله همفکر و هم عقیده بودن، توی احساستون تفاوت ایجاد میکنه یا همینکه ببینید طرف ظاهرش قشنگه و اخلاقشم بد نیست باعث میشه خوشتون بیاد؟

مثلا اگر مذهبی باشید ممکنه عاشق یه دختر بیحجاب بشید

یا اگر اصلا مذهبی نیستید عاشق یه دختر چادری و محجبه

یا اینجوریم میتونم بپرسم:

اگر طرف خوشگل و تو دلبرو باشه ولی هم عقیده تون نباشه حستون چیه؟

ممنون

به دریا بنگروم دریا ته وینم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احترام میزارم ولی اعتقاد ندارم دین مذهب چندان نقش نداره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

احترام میزارم ولی اعتقاد ندارم دین مذهب چندان نقش نداره

نه ببین اونکه درونش چه فکری داره خب شاید زیاد مهم نباشه

ولی مثلا فکرکن طرف توی پوشش و نحوه زندگیش اثر میذاره بالاخره

مثلا اکثرا مذهبی ها چادری نباشن، قطعا محجبه هستن یعنی مانتو پوشیده و .. شاید زیاد اهل ارایش توی عموم نباشن و یه سری مسائل اینطوری

یعنی خیلی مدهبیه؟تو باحجابی؟

اره خیلی نماز هییت 

روزه قضا نداره اصلا

شبا همیشع مسجد 😂

من ن با حجاب نیستم ولی گیر نمیده بهم چون اهل خیابون گردی نیستم زیاد ک اذیت بشه

کلا خانوادش هم زیاد مذهبی نیستن معمولی ان

خودش خیلی اهل نمازوروزس

.

نه ببین اونکه درونش چه فکری داره خب شاید زیاد مهم نباشهولی مثلا فکرکن طرف توی پوشش و نحوه زندگیش اثر ...

حجاب قطعا به چادر روسری نیس مهم اینه بتونه خودشو حفظ کنه از پس خودش بربیاد

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اول کاری طرز فکرش مهم نیست ولی بعد ازدواج تضمینی وجود نداره کنار بیان

خا اینو میدونم

کلا میخوام بدونم‌ مثلا مثه ما خانوما این موضوعات روی حستون تاثیر داره یا نه

مثلا من‌خودم اگر طرف از نظر فکری و اعتقادی خیلی فرق داشته باشه نمیتونم‌عاشقش بشم

حالا هرچقدم از بقیه نظرا خوب باشه

در ظاهر مهم نیست اما در باطن قضیه وقتی هم عقیده بودن برقرار باشه ناخودآگاه جذب بیشتر میشه هم عقیده بودن منظور من از نظر فکری نه اعتقادی و مذهبی

اما اعتقادی کلا جداست اعتقادی هیچ ارتباطی نداره پسری از دختری خوشش بیاد خودش هراعتقادی داره مهم نیست طرف مقابل خلافش باشه