2777
2789
عنوان

اقایون جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 38 پست
حجاب قطعا به چادر روسری نیس مهم اینه بتونه خودشو حفظ کنه از پس خودش بربیاد

ی موردش همون پوشش و ایناست دیگه 😐

حالا اصلا هست یا نیست  من‌الان منظورم این مورده

به دریا بنگروم دریا ته وینم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ظاهر مهم نیست اما در باطن قضیه وقتی هم عقیده بودن برقرار باشه ناخودآگاه جذب بیشتر میشه هم عقیده ب ...

اعتقادم بخشی از فکره دیگه

به هرحال من الان منظورم اون بعد قضیه بود

ممنون از توصیحتون

اعتقادم بخشی از فکره دیگهبه هرحال من الان منظورم اون بعد قضیه بودممنون از توصیحتون

اعتقاد آخه فقط جنبه مذهبی بودن نداره و اینا نداره

ولی اون جنبه که مدنظر شماست هیچ تاثیر نداره

اگر خیلی تندرو نباشن

باشن بعدها به مشکل میخورن

اون پسرایی که شما دیدی اینجوری بودن تو انتحاب اطرافیانت دقت کن

دوره زمونه عوض شده و اعتقادام عوض شده بنظر من

شرایط الان انقد سخته ک درک کردن هم... تو هرشرایطی مهمتر ازهرچیزیه ک بتونی باهم کنار بیای و کنارهم بمونی

اعتقاد آخه فقط جنبه مذهبی بودن نداره و اینا ندارهولی اون جنبه که مدنظر شماست هیچ تاثیر ندارهاگر خیلی ...

نه دیگه ببین وقتی یه مرد مذهبیه مثلا یه خانوم کاملا بی حجاب که اصلا روسریم نمیذاره دیگه خیلی فاصله دارن، ندارن؟

یا مثلا یه مردی که اصلا مذهبی نیست کلا تو این فازا نیست، با یه خانوم چادری و محجبه.. خیلی دورن از هم

حالا لزوما منظورم حجاب نیست ولی چون حجاب نمود بیشتری داره، دارم میگم

نه دیگه ببین وقتی یه مرد مذهبیه مثلا یه خانوم کاملا بی حجاب که اصلا روسریم نمیذاره دیگه خیلی فاصله د ...

تو عقیدشون تندرو نباشن مشکلی پیش نمیاد که

اگر نه این بزور بخاد چادر سر این بکنه یا چادر بکنه بله

ولی اونجوری کنار میان شک نکن

ی موردش همون پوشش و ایناست دیگه 😐حالا اصلا هست یا نیست من‌الان منظورم این مورده

چی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ی موردش همون پوشش و ایناست دیگه 😐حالا اصلا هست یا نیست من‌الان منظورم این مورده

چی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دوره زمونه عوض شده و اعتقادام عوض شده بنظر منشرایط الان انقد سخته ک درک کردن هم... تو هرشرایطی مهمتر ...

بسیار موافقم

بحث سر این مبحث که شما فرمودین بسیار زمان‌بر و گسترده هست واقعان

ولی خب خیلی مختصر و مفید فرمودین

بسیار موافقمبحث سر این مبحث که شما فرمودین بسیار زمان‌بر و گسترده هست واقعانولی خب خیلی مختصر و مفید ...

خواهش میکنم 

اره زمان خیلی مهمه 

وبنظرم تو انتخاب کردن سنم خیلی مهمه چون توی هر سنی چی دختر و چی پسر افکارشون  خیلی  باهم فرق داره مثلا یه پسر ۲۰ ساله شاید افکارش رو ظاهر طرف متمرکز باشه و اولش ظاهری بپسنده و یک پسر ۳۰ساله یا بالا دنبال اخلاق طرف ک درکش کنه و اخلاق و روحیاتشون بهم بخوره 

خواهش میکنم اره زمان خیلی مهمه وبنظرم تو انتخاب کردن سنم خیلی مهمه چون توی هر سنی چی دختر و چی پسر ا ...

درود بر شما که تفکرات اینچنین دارین

خیلی لذت بردم از حرفاتون واقعان