2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از اینکارات خوشم نمیاد کارام زیادی میشینم تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 28 پست
این خصلت تو هست خودش بره

سخته تو دعوتیا وقتی متاهلی نره تو دور همیا خانوادت ک متاهلی هستن همه دعوتتون کردن ب بدبختی ببریش ب خدا خیلی سخته من سر این موضوع خیلی گریه کردم  انگار ی دختر مجردم   ما انتظار نداریم همیشه ولی ماهی یکی دوبار کنارمون باشن تو دور همیا ک ملت بفمن متاهلی دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج توزمان آشنایی  باید این ماجرای برون گرا درون گرا بودن رو مدنظر قرار بدین 

حالا یکم شما کوتاه بیا یکم ایشون تا بگذره و به یه نقطه تعادل مطلوب برای هردوبرسین دیگه چاره چیه؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خوب اون بره. چیکار به تو داره؟!

اره کم‌کم زنای شاد توی مهمونی رو با زن خودش مقایسه می‌کنه و آنچه نباید بشه میشه 

عزیزم شوهرا زن پایه و شاد  دوست دارن نه زن غرغرو کم کم به طرف کس دیگه کشیده میشن اینو خطاب به اسی گفتم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

نمیره هرکار میکنم

خب حق داره بره مهمونی ولی تنهایی بهش نمیگن زنت کو بگ تنهایی رو دوسداره آخه

پشت سرش حرف میزنن اینم نمیره .دیگ بخاطر همسرت بگو کم کم شروع کن ک اذیت نشی بمرور بیشتر برو مهمونی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تیپ شخصیتیت اینه.... درونگرا هستی.... چیز بدی نیستا

با پادکست‌های مختلف سعی کن کنار بیای با این این تیپ شخصیتت و خودتو بهتر بشناسی و به همسرتم میتونی حالی کنی که تو جمع خیلی حالت خوب نیست

ولی در کل سعی کن خیلی هم خودتو خونه نشین نکنی و کم کم درحدی که اذیت نشی معاشرتتو زیاد کنی

خوب اگه جایی دعوت باشید حتما برو و یاد بگیر که پیش شوهرت باشی

ولی اگه بدون دعوت میخواهید جایی برید بهتره نرید و به شوهرت هم یاد بده که بدون دعوت خونه ی کسی نرید

و اینکه شوهرت بدون تو نمیره جایی بهش افتخار کن

و اصلا بهش نگو که اون بدون تو  هرجا دوست داشت بره کار اشتباهی هست و بعدا میبینی که کم کم نسبت بهت سرد میشه

اره کم‌کم زنای شاد توی مهمونی رو با زن خودش مقایسه می‌کنه و آنچه نباید بشه میشه عزیزم شوهرا زن پایه ...

خونه ی مادرش زن شاد؟؟؟؟؟ زن شادی هم اونجا باشه میشه خواهرش. 

مهمونی غریبه که زن شاد باشه هر روز نمیره. حالا فوقش ماهی یه بار باشه اونم اسی میتونه بره که تنها نباشه شوهرش.

حالا فک کردین مثلا همه جا مثل کنه بچسبه به شوهرش شوهر خیانت نمیکنه؟ یا مقایسه نمیکنه؟ منم خطاب به اسی گفتم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خونه ی مادرش زن شاد؟؟؟؟؟ زن شادی هم اونجا باشه میشه خواهرش. مهمونی غریبه که زن شاد باشه هر روز نمیره ...

مگه خونه مادرشو میگم 😑منظورم مهمونیایی که شوهرش میخواد بره اسی نمیره بعدم جرقه خیانت از همینجا زده میشه بی توجهی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁