2777
2789
عنوان

اعتیاد همسرم ب سه نقطه

364 بازدید | 22 پست

تاپیکمو ک ترکوندن پس نمیتونم واضح حرف بزنم چون گویا سست مغز زیاده

بسته ب احساسات خودم و شواهد حس کرده بودم شوهرم خود ار... میکنه و فیلم بد میبینه ولی خب دیوار حاشا بلنده

تا اینکه بعد یکسال و خورده ای ک تو نخش بودم بهم ثابت شد یعنی دیگ خودش نشونم داد اونم با ی روشی ک مجبور شدم انجام بدم تا اعتماد کنه

بچه ها این مسئله بله اول ازدواج بخودی خودش واسم خیلی مهم بود ولی بعد از ماه چهارم بارداری این موضوع تبدیل شد ب معضل درست سمتم نمیومد انگاری دیگ راغب نبود بچه ها ما زنیم خیلی زود تغییراتو میفهمیم حتی اگ کوچیک باشه حسای قوی ای داریم پس متوجه میشین چی میگم

وقتی فهمیدم ک اینکارو میکنه بسته ب شواهد بنطرم اومد هر شب یا چندین بار در هفته اینکارو میکنه ولی خودش میگه فقط همون بارایی ک مچمو گرفتی بوده ولی دروغ میگه ۱۰۰ درصد ک دروغ میگه 

بهش گفتم اتمام حجت کردم اگ بار اخرش نباشه دیگ نمیبخشمش 

اما حالا دیگ اعتمادم ب کل از بین رفته و اینکه حتی میگم اونایی ک فیلم بد میبینن هیز و دریده هم میشن و خب شاید خیانتم بکنه اگ شرایطش پیش بیاد حالا ب این خاطر حالم خوب نیس بعلاوه ک همش خستگیو مشغله کاریشو بهانه میکنه واسه انجام ندادن ی سری چیزا خیلی خستم همش دارم فک میکنم یعنی چرا اونا براش یهو جذابتر شدن تا من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون مغزش معتادشده، چشمش،گوشش دنبال این صحنه ها برای تحریک شدنه ....حتی گاهی فیلم هایی از صحنه های جنس موافق، حیوانات و ...میبینن ....

دخترعموم مشکلشون همین بود گفت ی مدت بهش گفتم قبل رابطمون ۵دقیقه اجازه میدم فیلم ببینیم بعد چندوقت از خودش فیلم گرفته بود و جایگزین اون فیلم ها کرده بود و ب مرور ازسرش انداخته بود ...

چون مغزش معتادشده، چشمش،گوشش دنبال این صحنه ها برای تحریک شدنه ....حتی گاهی فیلم هایی از صحنه های جن ...

چ راه حل جالبی 

میگم یچیزی 

من حس میکنم قبل رلبطه با من فیلم میدید تو اتاق بعد میومد با من این یعنی با من تحریک نمیشه؟

ایرانی یا خارجی میبینه سبک خاصی رو دنبال می‌کنه از فانتزی های ذهنش تا حالا گفته مثلاً مثل فلان بازیگ ...

اصصصلا حرف نمیزنه ولی خب گفتم ک مجبور شدم وسط رابطه بهش بگم فیلم بذاره گفتم شاید بهتر بشه از فیلمایی ک میذاشت سبک فانتزی خاصی نبود انگار فقط باید چشمش ببینه 

درکت کردم نمیتونن ترک کنن حالا میخای چیکار کنی

نمیدونم کلی باهام حرف زد ک انجام نمیده و اینا ولی حسم اوکی نیس همش ب خودم میگم مردا واسه رابطه پدر زنشونو در میارن این میگه بود بود نبود نبود اصلا بود و نبود من براش مهم نیس

چطوری فهمیدی. پیش تو می کرد

ب بهونه قلیون میرفت تو اتاق دوبار رفتم یهویی گوشیش رو منو بود گفتم نشونم بده هرکارش کردم نشون نداد برا اینکه اعتماد کنه وسط رابطه اجازه دادم فیلم بذاره استقبال کرد فک کردم دیگ اوکی شده و نگاه نمیکنه بعد اون دوباره ی شب رفتم تو اتاق دیگ بهم اعتماد کرده بود نشونم داد و گفت میخاستم صدای تو بزنم گفتم آره جون عمت 

چندبارم تو حاملگی از دور دیدم وقتی حموم بودم