2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تایپیک قبلی منو ببینی دقیقا همینارو گفتمبرای خودم‌گل مبخرم کادو مبخزم و کیک ولی میبینم که چقدر ...

یادبگیر کاری ب بقیه نداشته باشی ....من خودم به همه ادمها یاداوری میکنم من امروز جشنمه، من امروز یه روز بزرگتر شدم، من ارزشمندم ....، ببین شوهرمن اوایل میگفت ادم زیر ده سال ک هست باید تولد بگیره و مختص بچهاست و این چیزها مسخره اس ، ولی ازبس من اینکارو تکرار کردم الان اگه هم خودش کاری نکنه با خوشحالی میگه وای فردا تولدته پول بهت میدم جشن بگیریم ،یعنی اینکه حاضرم هزینه کنم ولی خودم حوصله و وقتشو ندارم ....منم با کمال میل اینکارو میکنم چون میدونم از من تویه دنیا یکی هست و عمر ادمی هم کوتاهه وشاید سال بعد درکار نباشه ‌....،وقتی میدونم همون هدیه و همون عکسها برام باارزشه و حالمو خوب میکنه پس حتما انجامش میدم

یادبگیر کاری ب بقیه نداشته باشی ....من خودم به همه ادمها یاداوری میکنم من امروز جشنمه، من امروز یه ر ...

چقدر شما حرف هاتون مثل وجودتون با ارزش و قشنگه

میدونید چقدرررر خوشحال شدم بکی رو مثل خورم پیدا کردم

انشالله ک همیشه سلامت باشید

من برای خودم هرسال گل میگیرم کادو میگیرم کیک میگیرم ولی یبار یکی بهم همه اینارو خودت اوردی گفتم اره ، گقت یعنی ادم مگه برای خودش تولد میگیره ، نباید بگیری نباید گل بخری برا خورت بزار بقیه بخزن

خب چرا وقتی حالم خوب میسه میدونم اون روز ، روز منه اینکارو نکنم

مطمعنم تا روز تولدم هزاران بار پیامت زو میخونم و باهات عشق میکنم 

پچکر از وجودت

یادبگیر کاری ب بقیه نداشته باشی ....من خودم به همه ادمها یاداوری میکنم من امروز جشنمه، من امروز یه ر ...

گاهی اوقات نامزد با همون رل بهم میگه تو خیلی پر ذوقی خیلی حوصله داری من اصلا مثل تو نیستم ، و گاهی خجالت میکشم برای بقیه بگم یا حتی برای اون 

ولی خب با حرفای شما یزره جسور تر شدم