2777
2789

هیی منو درگیر میکنن

مامانم هی زنگ که اره اخلاق خانواده دختر اینجوره زودجوشن صمیمی حرف میزنن فلان شهرین خوبه بنظرت؟

داداشم میاد میگ عکسشو به بابا نشون بده نظرشو بپرس شرایط خانوادشو بگو به مامان بابا

مامان دختره بامن درارتباطه یوقتیایی حرف میزنه باهام که من همین ی دخترو دارم استرس دارم

بابام میگ نمیدونم چکار کنیم بریم حلو یا زوده

داداشم میگ من گفتم ی خونه دارم فقط ماشین و شرکتو گفتم بنام بابامه( به نام خودشه) یا مهریه گفتم فلان قدر بیشتر قبول نمیکنم اما همه حقا رو میدم 

در جواب همه اینا من میگم اقا من چکارم سر پیازم ته پیازم

خب واقعا هم من نمیدونم کار درست چیه که جوابشونو بدم شرایط هرکی متفاوته

همه خواهرا اینقدر درگیر میشن

مامان دوتا گل پسر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله، کل خانواده باید راضی به وصلت باشن

من میگم داداشم اونقدر عاقل هست که انتخابش درست باشه حالا چه من خوشم بیاد یا ن

بنظر من که فقط نظر دختر پسر مهمه 

من خواهرشوهر وظیفم احترامه و تنها بس 

مامان دوتا گل پسر

منم همینقدر مادرم درگیرم میکرد، فکرکن باردار بودم منو کشونده بود خونه مردم که دخترشونو ببینیم، یا وقت گرفته بود منو مجبور کرده بود مرخصی ساعتی بگیرم بریم خونه مردم، تو همه خواستگاری ها منو میبردن، فکرکنم سی چهل تا مورد رفتیم

اگه امکانش هست چن بار رفت امد کنید تا اخلاق دوخانواده دست هم بیاد بعد درست تر تصمیم بگیرین چون خانوا ...

اخه ببین اینشم بمن ربط نداره

خب داداشم بگه نیاز به رفت و امد دارم

من چرا خودمو بندازم وسط 

نمیدونم چرا بنظرم نباید هیچ دخالتی کنم

مامان دوتا گل پسر

من میگم داداشم اونقدر عاقل هست که انتخابش درست باشه حالا چه من خوشم بیاد یا نبنظر من که فقط نظر دختر ...

اتفاقا نظر دوخانواده خیلی مهم تره

برای جلوگیری از اختلافات بعدی باید دو خانواده باهم کنار بیان

کار داداشت درسته که مشورت میخواد 

اخه ببین اینشم بمن ربط ندارهخب داداشم بگه نیاز به رفت و امد دارممن چرا خودمو بندازم وسط نمیدونم چرا ...

عزیزم توام ب عنوان خواهر نمیگم خیلی ولی کمی مسئولیت داری بلاخره خانواده همینجا بدرد هم باید بخورن پس ب شما نگه ب کی بگه 

اخه ببین اینشم بمن ربط ندارهخب داداشم بگه نیاز به رفت و امد دارممن چرا خودمو بندازم وسط نمیدونم چرا ...

اگه نگرانیت اینه بعد ب خاطر انتخابش بازخاست بشی تو میتونی  ملاحظه شده نظر بدی اگه نمیشناسی ک کلا چیزی نگو بزار خودش تصمیم بگیره فقط میتونی بهش کمک کنی چ خط فکری داشته باشه یا ب چ چیزای دقت کنه 

اتفاقا نظر دوخانواده خیلی مهم ترهبرای جلوگیری از اختلافات بعدی باید دو خانواده باهم کنار بیانکار داد ...

شاید باورت نشه ولی مشورتم نمیاد

خب الان ازت بپرسن مردم‌فومن چطورن

تک بچه خوبه یا بده

و این مثال سوالا جواب ادم اینکه همچی خوب و بد داره دیگ 😅😅😅واقعا چی بگه ادم

مامان دوتا گل پسر

عزیزم توام ب عنوان خواهر نمیگم خیلی ولی کمی مسئولیت داری بلاخره خانواده همینجا بدرد هم باید بخورن پس ...

ن بگه درد دل کنن 

ولی نظر خواستن تو این مورد خب اشتباهه

مثلا داداشم میگ تک بچست خوبه یا بده

نظر خودم اینکه تک بچه خوب نیست چون خواهر برادرای همسرم خوبن 

ولی به داداشم میگم خودت شرایطتو بسنج این موضوع هم جنبه مثبت داره هم منفی 

مامان دوتا گل پسر