2777
2789
عنوان

توقع زن عموم از عمم به جاست ایاااا

521 بازدید | 46 پست

عمم تو یه ساختمون دوتا واحد داره تو جفتشم وسایلشو چیده و خلاصه واسه خودش و استفاده میکنه

از اونور عموم اول ازدواجشه زنش بچه ی دومو حاملست یه زمین داره و ارث... و اینکه الانم خونه ی مامان بزرگم زندگی میکنن (خونه ی پدری بابام یه قسمتی رو ساختن واسه خودشون)

ولی زنعموم انتظار داره عمم یکی از واحداشو خالی کنه اینا برن توش بشینن😐 انتظار بی جایی نیست واقعا؟ اینم بگم این عمم مثل مادره من میمونه سر همین اگر میخوایید بگید دخالت نکن و این داستانا کلا نیایید...

میخوام ببینم از یه دید سوم این قضیه چجوریه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بیجاست

خیلی جالبه این عمم بچه نداره یه جوری باهاش رفتار میکنه انگار طلب داره.. پشتش میگفت این که بچه نداره قراره تهش اموالش به ماها برسه😐😐😐😐😐 البته پیش یکی دیگه از فامیل میگفت به گوش ما رسید پیش من میگفت پارش میکردم

بله انتظار عجیبیه کلا ملت بی منطق شدن

سر همین گوش عمومم پر کرده البته عموم خودش بی عقله که عقلشو داده دست زنش الان با عمم سر و سنگینن

انتظار بی جاییه اصلا ده تا خونه داشته باشه نمیشه انتظار داشت

دقیقا خب زیمینتو بفروش اینا اگر به گداییم بیوفتن نباید انتظار داشته باشن