2777
2789
عنوان

باردارا بیاین لطفا مهمه😥

272 بازدید | 13 پست

خانما شما‌تو هفته‌های ۱۴ ۱۵ تا ۱۸ بارداری اصلا نمیترسیدین ک نینی داره رشد میکنه‌یا نه؟من قبلش حالت تهوع داشتم‌الان خیلی بهترم‌و ندارم نینی هم ک حس نمیکنم شما استرسی نمیشدین؟

سقط فراموش شده تا کی میتونه باشه؟ بعد از غربالرگی اولم‌میشه بشه؟زبونم لال..ایشالا خدا واسه هیچ‌کس‌نیاره🤐🤐🤐🤐

طبیعیه

منم همینطوری بودم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

طبیعیه منم همینطوری بودم

واقعا؟تازه هر روز به شکممم نگاه میکنم احساس مینم کوچیکترم‌شده...😁 ۱۴ هفته ۴ روزمه

شما کی نینی حس کردی؟پس‌نگران نباشم؟شکمتون کی بزرگ‌شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش تو این هفته ها همش سونو های مهم داری که برای چکاپ سلامت نی نی ته 

هفده یا هجده هفته سونو آنومالی داره یادت نره 

حتما انجامش بدی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
واقعا؟تازه هر روز به شکممم نگاه میکنم احساس مینم کوچیکترم‌شده...😁 ۱۴ هفته ۴ روزمه شما کی نینی حس ک ...

من تازه یه ماهه شکم در آوردم یعنی از ماه پنج

نی نی رو اولین بار هفته نوزده حس کردم که البته فکر میکردم گاز روده است😁

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

واااا چرا الکی استرس بع خودت میدی من تا 12 هفته تهوع داشتم نی نیمم 22 هفته تکون خورد این حرفا چیه اثا الکی خودتو درگیر نکن واقعا دوران قشنگیه ازش لذت ببر و تا میتونی خودتو لوس کن😆

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

منم همين حس رو داشتم هرهفته سونو ميدادم ببينم هستش يا نه تازه الان يه كوچولو شكم دارم قبلش اصلا هيچ هستش اون تو داره رشدشو ميكنه نگران نباش براي حركتش زوده انشالله ٥يا ٦متوجه ميشي اونم يثبصورت نبض يا حباب

نگران نباش تو این هفته ها همش سونو های مهم داری که برای چکاپ سلامت نی نی ته  هفده یا هجده هفته ...

عزیزم شکم‌از کی بزرگ میشه؟ اره غربالگری خداروشکر جوابش خوب بود غربالگری دوم‌هنوز نیستش دیگه چند هفته دیگس توروخدا دعا کنین بچم صحیح سالم بدنیا بیاد

واااا چرا الکی استرس بع خودت میدی من تا 12 هفته تهوع داشتم نی نیمم 22 هفته تکون خورد این حرفا چیه اث ...

😁😁قبلش ک تهوع داشتم خیلی لوس میکردم الان تهوع هم ک ندارم شکمم ک یک کوچولو دارن اصلا شبیه حالمه ها نیستم اخهههه 

من بارداری دومم تا اخر ماه پنج شکم نداشتم تکون هارو هم از هفته ۲۱ حس میکردم با اینکه همه میگفتن بارداری دوم رو زودتر متوجه تکون ها شدن 

هر دفعه میرفتم دکتر منتظر بودم بگه قلبش خدایی نکرده نمیزنه🙈🙈🙈🙈

الان هفته ۳۳ ام اینقدر شکمم بزرگ شده تو حالت ایستاده پاهامو نمیبینم 😁

😁😁قبلش ک تهوع داشتم خیلی لوس میکردم الان تهوع هم ک ندارم شکمم ک یک کوچولو دارن اصلا شبیه حالمه ها ...

نه بابا بارداریو لوس شدنش بگو آی کمرم درد گرفت یا یهو بگو وااای هوس فلان چی کردم😆آروم آروم راه برو الکی از بوی این چیزا بدت بیاد😆 همش هوس کن من بارداری واقعا بهم خوش گذشت ان شالله شمام بارداری خوبی داشته باشیو نی نیه نازتو سالم بغل کنی🌹

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
عزیزم شکم‌از کی بزرگ میشه؟ اره غربالگری خداروشکر جوابش خوب بود غربالگری دوم‌هنوز نیستش دیگه چند هفته ...

انشالله که صحیح و سالمه

شکمت بستگی به خودت و نی نیت داره

اگه پهلو داشته باشی یا نی نیت ریز باشه تو پهلو هات میره و ماه های هشتم دیگران متوجه میشن

اگه خودت هم شکم داشته باشی و بچه ات هم درشت باشه و پهلو نداشته باشی زودی میاد جلو و از ماه پنجم تقریبا معلوم میشه

طبیعت بچه ها هم با هم فرق داره شاید نی نیه اولت تو پهلوهات بره

ولی نی نیه دومت شکمتو تیز کنه و بیاره جلو

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔