2777
2789
عنوان

غربالگری اول تو رو خدا ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله تو رو خدا دعا کنید که چیزی نباشه🥹🥹

استارتر عدد ان تی چندِ؟ 

چرا اول نفرستاده سلفری؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه داداش منم گفتن سندرم داره اما رفت آزمایش داد خداروشکر سالم بود

خداروشکر عزیزم 

امیدوارم بچه ی ما هم سالم باشه 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

سالمه خیالت راحت بهت گه گفتم دکترا دلال شدن براشون حال مریض فرق ندارهخب آره آزمایشگاه یا سونوکه دکتر ...

قرار داد دارن خیر ندیده ها

دیگه نمیگن توی اون‌چند روزی که جوابش میاد چی به روزِ خانواده میاد

خدایا شکرت

۲۹ سالش

خب سنشم بالا نیست ک...نگران نباشین...خیلیا عدد ان تی شون بالا ست محض احتیاط آزمایش دیگه هم می فرستن...در صورتی که سالمم هست.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

خب سنشم بالا نیست ک...نگران نباشین...خیلیا عدد ان تی شون بالا ست محض احتیاط آزمایش دیگه هم می فرستن. ...

اره سنش کمه من خودم ۳۵ باردارم 

دکترم گفت سن بارداری الان از ۳۵  به بالاست 

اره سنش کمه من خودم ۳۵ باردارم دکترم گفت سن بارداری الان از ۳۵ به بالاست

آره دقیقاً...ما تو فامیل داریم ۵۵ سالشه همین امسال زایمان کرد...انشالله به سلامتی هر دو زایمان کنین.😍😍

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

آره دقیقاً...ما تو فامیل داریم ۵۵ سالشه همین امسال زایمان کرد...انشالله به سلامتی هر دو زایمان کنین. ...

فدات بشم باورت میشه آنقدر استرس گرفتم واسه زن داداشم 

روز اول گفتم یه جا خوب برو آدرس دادم بهش نرفت الان اینهمه استرس نمیکشید

برای منو گفته بودن قلبش مشکل داره 

دکتر با همسرم صحبت کرده بود بمن نگفته بودن کلا خبر نداشتم و قرار بر این شده بود بچه بمونه

الان شکر خدا هیچ مشکلی نداره و بسیار تیزهوشه هوش عجیبی داره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم