2777
2789
عنوان

میشه لطفا این کاربر رو گزارش بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 41 پست
😂😂😂😂😂فرمایشت متینبای بای😁👋

این رو بگم درجریان باش دیگه هم نبینم بیای شخصیت مزخرف خودت رو به یاد من بیاری...

تویی که همش دروغ میگی عکس از ماشینم فرستادم گرچه مطمئنم نفرستادی آخه چرا از یه کدنظام پزشکی می ترسی ها حتی حاضر نمیشی توو خصوصی بفرستی برای من ادا نیا

بعدشم چرا باید به تویی که شوهرت همسن باباته حسادت کنم اصلا حسادت کنم خودت چی هستی نصف پرستیژ منم نداری توو جامعه 

بیو رو اصلا باشه بعد بحثمون زدم آخه یه تاپیک دارم قبل عضویتت اونجا نوشته elena1380 کاربری هست که الان توو کاربری من فعالیت می کنه خیلی تاریخش قبل بحثمون هست اون ثابت می کنه همه چی رو

حالا برو دنبال رویا بافی بوس بهت😘😘😘😘

😂😂😂😂😂فرمایشت متینبای بای😁👋

اگه قرار بود بهت اثبات بشه با اون تاپیک خودم قبل عضویتت که بیو توضیح داده شده اونجا اثبات می شد اونجا نام بردم از کاربری ها ولی خب عقلت نمی‌کشه دیگه

برو دنبال بازی

مزخرفاتت هم نخوندم در حد من نیستی‌‌...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم راجب چیزی که اطلاع نداری نظر نده توی اون یکی کاربریش تازه امروزبعد کامنت من نوشتنمن اون یکی کا ...

انقدر هم آشغال و نجسی که میای از تاپیک های من می خونی و سو استفاده می کنی

هر تهمتی زدی اثبات داشت تو هیچی برای اثبات نداری ازت بخوای هم با اوت دهن نجست فحش میدی 

کسی که شوگرددی داره درباره سم و ...اصلا نمی تونه اظهار نظر کنه

برو گمشو بابا متوهم بدبخت هیچی برای اثبات نداری با من درنیوفت انقدر عقل نداری وقتی خودت چیزی برای اثبات نداری با من بحث نکنی

😁😁😁

همین که بابات حاضر شده تورو به یکی همسن خودش بده کل سم تمام خانواده های جهان رو تکمیل می کنه

تو نمی خواد راجب یه نگرانی کوچیک خانواده من در رابطه با خواهرم مارک سم بذاری یا مشکلاتی که برای همه خانواده ها پیش میاد و غیر طبیعی نیست

ولی ازدواج یه دختر با مرد ۲۰ سال بزرگ تر خودش غیرطبیعیه

انقدر در مقابل واقعیت مقاومت نکن🤣🤣🤣🤣

انقدر بی عقل و بی شعوری واقعا حدی داره ولی تو از حدش هم گذروندی😂😂😂

😁😁😁

تو که جز شر و ور گفتن و اثبات نداشتن که چیزی نداری آخه جوابت دادم چون می خواستم یکم با دنیای واقعی آشنا بشی تو هیچی نیستی نه پرستیژت به من میخوره نه هیچی چیز دیگه ات...

تو هیچی نداری بخوای من رو خراب کنی می خوای من رو بد کنی خودت بدتر خراب میشی...

گفتی دو تا کاربری که 🤣🤣🤣🤣🤣الهی نازی تاپیک قبل عضویتت دارم که گفته شده اونجا همه چی نیازی به بیو ندارم اون که پایدار تره

آخه بدبخت تویی که هیچی برای اثبات نداری با من درمیوفتی گرچه حق داره آخه توهم که اثبات نداره

در ضمن من خودم پزشکم مریض بشم درمان می کنم خودم رو ولی تو حتما بیا پیشم از رویا بیای بیرون

خوش بگذره با دو تا بابات

این بازی رو خودت شروع کردی 

بای😂😂😘😘

😁😁😁

یه چرت و پرتی در جوابم نوشتی میشه تمومش کنی عقم میگیره اسمت رو ببینم توو اعلان هام🤢🤢🤢🤢🤢

هیچی برای اثبات نداره به من که همه چیزم واضح هست گیر میده😂😂😂😂😂

دیوونه خب خودت محکوم میشی

گمشو برو دعا کن کنکور از آخر اول نشی🤢🤢🤢🤢

بدو بابای دومت منتظر موفقیتته ان شا الله مجاز بشی حداقل

من کاری بهت ندارم تو هم پا رو دمم نذار

آفرین بوس بهت ان شا الله به آرزوهات برسی😂😂😂😂

😁😁😁

گمشو دروغگوی کثیف گمشو بابا

میگه عکس گذاشتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣هیچ عکسی نگذاشتی هیچی اگه الان بهت بگم خصوصی بفرست چون نجسی یه فحش زشت میدی چون نگذاشتی که بفرستی 😂😂😂🤣🤣تو از یه کد نظام پزشکی می ترسی اون که کمتر ریسک شناسایی داره بدبخت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣گفتم خصوصی بفرست بازم ترسیدی چون دروغگویی

بعد به من گیر میدی که عکس کارتم و تاپیکم هست😂😂😂😂😂😂😂😂

گمشو بچه گمشو 

برو به بابات سرویس بده بدوووو😘😘😘😘

این بحث هم دیگه تموم

بله صحیحه 😂😂😂

ببین گلم آروم باش می خوام بهت ثابت کنم چقدر داری دست و پا میزنی توی دروغات🤢🤮

من قبل از بحث با شما یه تاپیک دارم که دختر عموم زده و دقیقا اونجا عنوان شده که elena1380 و این کاربری دو نفر استفاده می کنن پس ربطی به اون چند ماه پیش نداره 

این که محکوم شدی😂😂😂

و اینکه راستش تو و کل جد و آبادت اصلا در سطح من نیستید که تورو یادم باشه کلی فکر کردم یادم اومد تورو خودت هم شروع کردی😊

تو رو بابات داده به یکی همسن خودش...همین موضوع نشون میده کلا🤢🤢🤢

و برای بار هزارم کسی که حتی می‌ترسه توو خصوصی یه کد نظام پزشکی بده خب مشخصه دروغ میگه دیگه...

بین من و تو اونی که برای تمام تهمت هات مدرک داره منم

تو اگر واقعا اثباتی داره یه کد بده و خودت رو خلاص کن مثل من که هم تاپیکم هست برای اون کاربری بیو و هم کارت دانشجوییم هست چقدر خانوما اتفاقا آزمایشاتشون برام میفرستن و منم جواب میدم پس همه اینا اثبات هست.

ولی خب از اون جایی که یکم از نظر بهره هوشی پایینی نمی خوای که بفهمی

برو با اون عکسای خیالیت حال کن🤣بابات(شوهرت)از طرف من توو خیالاتت البته سلام برسون

شب خوش متوهم🙂🙂این بازی رو هم خودت شروع کردی ولی خب داری دست و پا میزنی نزن عزیزم استراحت کن خسته میشی🤣🤣🤣🤣

سطح تو و خانواده ات واقعا🤮🤮🤮🤮دادنت به یکی همسن بابات 🤣🤣🤣

بعد من رو زیر سوال میبره 🤣🤣کمبود ازت میباره مشخصه خب با یکی ۲۰ سال بزرگ تر😂😂😂🤣🤣🤣🤣کودک همسری رواج داده آقاییت

ببین گلم آروم باش می خوام بهت ثابت کنم چقدر داری دست و پا میزنی توی دروغات🤢🤮من قبل از بحث با شما ی ...

خداشاهده به جون مادرم یه خطشم نخوندم چی میگی

ولی هرچی میگی شب خوش فقط خیلی بیکاریا من دکتر انقدر وراج و بیکار ندیده بودم

خداشاهده به جون مادرم یه خطشم نخوندم چی میگیولی هرچی میگی شب خوش فقط خیلی بیکاریا من دکتر انقدر وراج ...

منم به جون مامانم هیچ کدوم از حرفات رو نمی خوندم ...🤣کلی خندیدم امروز ممنون ازت😘😘😘وای خدا برای همه تهمتات اثباتش توو کاربریم هست بعد خودت هیچی فحشم میدی توقع داری باور هم کنه طرف ازت بخواد هم فحشش میدی خیلی خوبی...

موفق باشی😅😅😅

خداشاهده به جون مادرم یه خطشم نخوندم چی میگیولی هرچی میگی شب خوش فقط خیلی بیکاریا من دکتر انقدر وراج ...

دروغای من😅

الهی چون نمی تونی به خودت ثابت کنی دروغه در تاریخ دی ماه ۴۰۳ قبل حتی کاربری خودت تاپیکش هست نام دو کاربری آورده شده دیگه چی می خوای

باشه تو راس میگی یه کد نظام پزشکی ساده نداده به من میگه دروغگو فرق راست و دروغ هم فهمیدیم 🤣🤣یه چیزی بده حرفات ثابت بشه عزیزم تو همونم ندادی یعنی نداری که بدی😉😉باشه تو راست میگی چون فحش دادی باور کردم😂

خوب بخوابی

اوم متاسفانه توو تایم بیکاریم مزاحم استراحتم شدی ولی ناراحت نباش چون می خندیدم برات تایم گذاشتم دیگه بالاخره ما پزشکا هم چون فشار کاریمون بالاست باید یه طوری بخندیم دیگه😅

منم حضرت عباسی اگه پیامات کوتاه باشه می خونم که بخندم🤣...