2777
2789

سلام. من ان شالله هفته دیگه دارم میرم کربلا. کسی جایی که ارزون و خوب باشه سراع نداره. میخوام یه حالت اتاق باشه. میدونم حرم هم میشه بخوابی ولی من خیلی بد خوابم. جای شلوغ خوابم نمیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتاق دو تخته؟ یا یه نفر اینقدر؟

اتاق دو تخته ولی نفری ۱۸۰۰ دو نفر ۳۶۰۰

بدون غذا 

شاید بعد اربعین قیمت هاشور مناسب تر بشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اوه چه گرون. البته قبل اربعین بوده. قبل اربعین خیلی گرون میشه.

آره تازه بهش گفته بودن هفته آخر نفری ۳تومن هم میشه 

در کل کاروانی خیلی به صرفه تر هست هم امنیت داره هم از جای خواب خیالت راحته

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
آره تازه بهش گفته بودن هفته آخر نفری ۳تومن هم میشه در کل کاروانی خیلی به صرفه تر هست هم امنیت داره ه ...

اره خب کاروانی که خیلی بهتره ولی من فرصت نداشتم با کاروان برم. دیگه گفتم چند روزه برم بیام

اخه خود هتلش به دلار میگیرن خیلی گرونن

درسته گرونه،من خودم تجربم اینه با کاروانی رفتم که ارزونتر بود مارو مسافرخونه بردن که از لحاظ نظافت نگم براتون بسختی سر کردم حتی میرفتم حرم میخوابیدم و فلافل میخوردم،من قبل اربعین رفتم،شما فکر کن بدترین مسافرخونه های مشهد در برابر اونجا بهشته مگر هتل های درجه یک برین که اونو من نرفتم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
درسته گرونه،من خودم تجربم اینه با کاروانی رفتم که ارزونتر بود مارو مسافرخونه بردن که از لحاظ نظافت ن ...

نه من قبلا باتور رفتم. بخصوص تورهای حج و اوقاف درجه یک هتل میبرن.  برخی هتلهاش بد نیست. من حتی بغدادم رفتم هتل. هتلهای تاپی بوده ولی مثلا همونم قابل مقایسه با جایی مثل مکه یا ایران نیست. 

برای همینم واقعا زور داره به همچین جاهای داغونی دلاری پول بدی. یادمه چند سال پیش خواهرم یبار برای اربعین رفت با دوستاش هتل گرفته بودن. میگفت حتی تخت نبود فقط تشک تخت بود. بعد برای همچین چیزی شبی ۱۰۰ دلار داده بودن. خیلیه بخدا