2777
2789

بعد قیمت هاشونم خیلی عالیه بهترین آرایشگاه ها به عنوان مول هم که بری اصلا ازت پول نمیگیرن توی ۱ ساعت برات با دکلره و فوم یه زنگ موهای فانتزی خوشگلی درمیارن هیچ جا ندیدی رفتم چین حتما باید موهام رو رنگ کنم😂😂

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ایرانیای مقیم چین که خیلی ناراضی بودن یه دختره بود تمام موهاشو سوزونده بودن با دکلره پولم داده ...

نمیدونم والا من ویدئو هاشون رو میبینم خیلی خاصه رنگ موهاشون بعد اصلا رنگ استفاده نمیکنن با فوم کار میکنن

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

نمیدونم والا من ویدئو هاشون رو میبینم خیلی خاصه رنگ موهاشون بعد اصلا رنگ استفاده نمیکنن با فوم کار م ...

اون رنگ فانتزیه بعدم حتما ارایشگاه خیلی معروف و گرونیه که تولید محتوای موفق داره

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

حس میکنم تبلیغ الکیه ،بعد اون رنگا زود میره کلا با فوم یا موس ...

موس ایرانی خریدم و رو موهام بود با اینکه قهوه ای تیره ست موهام ،قشنگه ولی یکبار میمونه ،اگه مو رو خوب نشوری بعدش اثراتی میمونه ازش بازم ...

رنگ میدن به اینور و اونور حتی خشک کنی ،بعضی رنگاش کمتره باز ...

You're all the things I've got to remember

اتفاقا کشورای اسیای شرقی اصلا تو رنگ مو خوب نیستن ،چون رنگ های هالیودی و امبره و فلان ،اونجا ها اصلا طرفدار نداره و سلبریتی ها اکثرا ساده هستن مردم هم استفاده نمیکنن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
حس میکنم تبلیغ الکیه ،بعد اون رنگا زود میره کلا با فوم یا موس ...موس ایرانی خریدم و رو موهام بود با ...

جدی؟؟ شاید موس اینا فرق میکنه آخه خیلی رنگ هارو قشنگ در میار مثلا دقیقا صورتی صدفی درمیاده

اتفاقا کشورای اسیای شرقی اصلا تو رنگ مو خوب نیستن ،چون رنگ های هالیودی و امبره و فلان ،اونجا ها اصلا ...

اکثرا یه دست رنگ میکنن یا فانتزی توی اینا خیلی ماهرن بعد اونی که شما میگی کره هست بقیه کشورا خوبن مخصوصا چین