2777
2789

پیاز زیاد ریز میکنم یکم که سبک شد زردچوبه گوشت بهش اضافه میکنم و تفت میدم 

بعد نمک و رب گوجه فلفل و دارچین 

و بعدش لبه ها کمی با مثاد تفت میدم و آب میریزم 5 ساعت میذارم بپزه توی قابلمه 


لیمو عمانی که سوراخ کردم و توی آب مونده 20 دقیقه بعد از 1 ساعت به خورش اضافه میکنم 

و 20 دقیقه اخر هم زغفران میریزم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چوب دارچین نیم ساعت آخر بزن 

گوشت رو با حرارت زیاد سرخ کن آب نندازه 

رب رو هم دوساعت آخر بزنی خوشرنگ تر میشه زردچوبه رو سرخ نکن اول رب سرخ کن بعد زردچوبه بزن 

غذا باید یک ساعت آخر شعله‌اش ملایم باشه که جا بیفته 

@meme11‍ @niniyar‍ همه نی نی یار تگ کنید درخواست داد قبول کردم میگه عکس التم بدم نظرتو بگی😐😑


میخواستی قبول نکنی 

یعنی ی نر توو نی نی سایت درخواست میده ک محترمانه ازت خواستگاری کنه؟

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز